Business & Finance Πέμπτη 23/02/2023, 13:29
BUSINESS & FINANCE

Όμιλος Olympia: Νέα επένδυση στο last mile delivery

Όμιλος Olympia: Νέα επένδυση στο last mile delivery

Στην εταιρεία SVUUM, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του eCommerce & eGrocery last mile, επενδύει ο όμιλος Olympia, με στόχο την ανάπτυξη του «Hand to Hand Delivery» στην Ελλάδα. Η επένδυση υλοποιείται από τον επενδυτικό βραχίονα Public Capital Partners, μέσω της έκδοσης μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου και σύμφωνα με την εταιρεία εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική για την υποστήριξη ταχέως αναπτυσσόμενων scaleup εταιρειών με δραστηριότητα στον τομέα του retailtech & logistics.

Η SVUUM αξιοποιεί μια διεθνή τεχνολογική πλατφόρμα σε συνδυασμό με ένα ιδιόκτητο δίκτυο σε 10 μεγάλα αστικά κέντρα και πληθυσμιακή κάλυψη 75%. Σύμφωνα με την εταιρεία, διασφαλίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η αξιοπιστία στις παραδόσεις που στο 95% των περιπτώσεων γίνονται την ίδια ή την επόμενη μέρα. Οι υπηρεσίες επιτρέπουν στους τελικούς καταναλωτές να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται οι ίδιοι το ακριβές διάστημα παράδοσης της παραγγελίας τους, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ενεργοποίησης ειδοποιήσεων, καθώς και άμεσης επικοινωνίας με τον οδηγό.

Η επένδυση της Olympia προσανατολίζεται στη διαμόρφωση μιας νέας εποχής στον κλάδο των ηλεκτρονικών αγορών και του last mile, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη και αξιόπιστη λύση στους καταναλωτές, σύμφωνα με την εταιρεία. Σημειώνεται πως η SVUUM που ιδρύθηκε το 2021 υποστηρίζει 150 από τις μεγαλύτερες εταιρείες eCommerce και 6 από τα μεγαλύτερα σούπερ-μάρκετ στην Ελλάδα, παραδίδοντας και Σάββατο.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

BoxNow: Με 1.200 αυτόματα locker θέλει να αλλάξει την αγορά του last mile

Ο όμιλος Olympia επενδύει στη BOX NOW

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News