Business & Finance Πέμπτη 17/11/2022, 13:34
BUSINESS & FINANCE

Διαθέσιμη σε Κοζάνη και Αγρίνιο η Wolt – Παρουσία σε 9 ελληνικές πόλεις

Διαθέσιμη σε Κοζάνη και Αγρίνιο η Wolt – Παρουσία σε 9 ελληνικές πόλεις

Δύο νέες πόλεις, την Κοζάνη και το Αγρίνιο, προσέθεσει στο δίκτυό της η Wolt, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται πλέον σε εννιά πόλεις στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επέκταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο διεύρυνσης του δικτύου της στην ηπειρωτική Ελλάδα και εδώ και μερικές ημέρες η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις δύο νέες πόλεις. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τοπικές επιχειρήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο μπορούν πλέον να αυξήσουν τα έσοδα τους αποκτώντας άμεσα πρόσβαση στη βάση πελατών της Wolt. Κορυφαίοι χώροι εστίασης είναι ήδη διαθέσιμοι στην εφαρμογή, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να αυξάνεται.

Η εφαρμογή online delivery έχει πλέον παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά και με την προσθήκη της Κοζάνης και του Αγρινίου φτάνει τις 9 πόλεις.

O Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά πως «Για όλους εμάς στην ομάδα της Wolt είναι ιδιαίτερη χαρά που εγκαινιάζουμε την παρουσία μας όχι σε μία, αλλά σε δύο πόλεις ταυτόχρονα, την Κοζάνη και το Αγρίνιο. Τόσο οι κάτοικοι τους, όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία online παραγγελίας φαγητού πιο εύκολη από ποτέ, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο τους χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News