Business & Finance Πέμπτη 30/03/2023, 15:52
BUSINESS & FINANCE

Διαθέσιμη και στο Ρέθυμνο η εφαρμογή της Wolt

Διαθέσιμη και στο Ρέθυμνο η εφαρμογή της Wolt

Διαθέσιμη στο Ρέθυμνο γίνεται από σήμερα η εφαρμογή της Wolt, ξεκινώντας τη συνεργασία της με τουλάχιστον 30 επιχειρήσεις στην πόλη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, ενώ παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και από επιλεγμένες επιχειρήσεις λιανικής μέσω κινητού ή υπολογιστή στην πλατφόρμα. Σημειώνεται πως πρώτη αποκλειστική συνεργασία της Wolt στο Ρέθυμνο θα είναι το brunch – cafe «Kookoo». 

Με την προσθήκη του Ρεθύμνου, το δίκτυο της Wolt εξαπλώνεται πλέον σε 10 ελληνικές πόλεις, ενώ η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει την επέκτασή της.

O Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός ότι συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμα της Wolt στην Ελληνική περιφέρεια. Το Ρέθυμνο και η Κρήτη αποτελούν σημαντικά, στρατηγικά σημεία για την περαιτέρω ανάπτυξη μας και είμαστε σίγουροι πως θα καλύψουμε στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας παράλληλα οφέλη για τα συνεργαζόμενα καταστήματα και την τοπική αγορά».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News