Κόσμος Πέμπτη 7/07/2022, 21:58
ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: Εάν η Δύση θέλει να μας νικήσει στο πεδίο της μάχης, ας δοκιμάσει

Πούτιν: Εάν η Δύση θέλει να μας νικήσει στο πεδίο της μάχης, ας δοκιμάσει

«Εάν η Δύση θέλει να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης, είναι ευπρόσδεκτη να δοκιμάσει», είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Σήμερα ακούμε ότι θέλουν να μας νικήσουν στο πεδίο της μάχης. Τι μπορούμε να πούμε, ας τους αφήσουμε να δοκιμάσουν. Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι η Δύση θέλει να μας πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό. Αυτό είναι τραγωδία για τον ουκρανικό λαό, αλλά φαίνεται ότι όλα οδεύουν προς αυτό», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με τους επικεφαλής των ομάδων της κάτω βουλής του Κοινοβουλίου, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Η Ρωσία «δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα σοβαρά πράγματα» στην Ουκρανία, όπου διεξάγει από τα τέλη Φεβρουαρίου μεγάλη στρατιωτική επίθεση, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Μόσχα παραμένει ανοιχτή στις συνομιλίες με το Κίεβο, σημειώνει το ΑΠΕ.

«Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη τα σοβαρά πράγματα» στην Ουκρανία, είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν. «Ταυτόχρονα, δεν αρνούμαστε τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Όμως, όσοι τις αρνούνται, πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο περισσότερο (θα αρνούνται), τόσο πιο δύσκολο θα τους είναι να διαπραγματευτούν μαζί μας», πρόσθεσε.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Προμηθευτές ενέργειας υπό το φάσμα χρεοκοπίας

Μυτιληναίος: Χρειάζονται 3-4 χρόνια για να αντικαταστήσει η Ευρώπη το ρωσικό αέριο

ΗΠΑ: Η Ρωσία ελέγχει το 22% της αγροτικής γης της Ουκρανίας, σύμφωνα με τη NASA – Ο πόλεμος απειλεί τη σοδειά

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News