Κόσμος Τρίτη 15/12/2020, 07:18
ΚΟΣΜΟΣ

Σιγκαπούρη: Ειδική ταξιδιωτική φούσκα για επιχειρηματίες από τον Ιανουάριο

Σιγκαπούρη: Ειδική ταξιδιωτική φούσκα για επιχειρηματίες από τον Ιανουάριο

Eιδική ταξιδιωτική φούσκα για περιορισμένο αριθμό ταξιδιωτών για επαγγελματικούς σκοπούς, αξιωματούχους και υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις χώρες θα ανοίξει από τον Ιανουάριο η Σιγκαπούρη, εν μέσω προσπαθειών για την τόνωση της ταξιδιωτικής δραστηριότητας και του κλάδου φιλοξενίας.

Η Σιγκαπούρη έχει δαπανήσει αρκετά δισ. δολάρια για τη στήριξη της οικονομίας της μπροστά στη χειρότερη επιβράδυνση εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ προσπαθεί να επαναφέρει τα διεθνή ταξίδια, καθώς προετοιμάζεται για τις εργασίες του Ετήσιου Οικονομικού Φόρουμ(World Economic Forum), που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά.

Οι πρώτοι ταξιδιώτες αναμένεται να φθάσουν από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου μέσω της ταξιδιωτικής φούσκας, που θα ανοίξει αρχικά για όσους έρχονται στη Σιγκαπούρη για ολιγοήμερη διαμονή έως 14 ημέρων, όπως διευκρίνισε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας. Η «ταξιδιωτική φούσκα» θα συμπληρώσει τις συμφωνίες περί επιχειρηματικών ταξιδίων που έχει συνάψει η Σιγκαπούρη με Κίνα, Γερμανία και Ινδονησία.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να τηρού τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τη διαδικασία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News