Start Ups Πέμπτη 16/12/2021, 17:08
START UPS

Meet The Funds: Ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος του προγράμματος

Meet The Funds: Ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος του προγράμματος

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η κλειστή εκδήλωση «Meet the Funds» που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κέντρο Δήμου Αθηναίων, στo πλαίσιo της ολοκλήρωσης του 3ου κύκλου του προγράμματος Invent ICT. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των ιδεών των ομάδων τόσο από τον 3ο κύκλο όσο και από τους προηγούμενους, σε επίλεκτα funds, οι εκπρόσωποι των οποίων εξέφρασαν τις απορίες τους, αλλά και το ενδιαφέρον τους για τις τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί και παρουσιάστηκαν. 

Η διοργανώτρια θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εκπροσώπους για την παρουσία τους χάρη στους οποίους πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος γύρω από τις νέες καινοτομίες και δόθηκε η δυνατότητα για επόμενες συναντήσεις με σκοπό την εξερεύνηση νέων επενδυτικών ευκαιριών: 

  • Metavallon VC
  • 5G Ventures S.A
  • Velocity Partners 
  • Uni Fund 
  • BigPi
  • L-Stone Capital 
  • NBG Business Seeds 

Λίγα λόγια για τις ομάδες του Invent ICT που συμμετείχαν:

Η ChromaSwap, συνδυάζοντας την σύγχρονη κατασκευή ιστοσελίδων με φιλική προς τη δυσχρωματοψία σχεδίαση, προσφέρει διαδικτυακές λύσεις και δημιουργεί προϊόντα που ικανοποιούν το κοινό με δυσχρωματοψία.

H Airbots Agri-Tech προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μετάβασης καλλιεργειών στην γεωργία 4.0 (Smart Farms), υλοποιώντας εφαρμογές διαχείρισης καλλιεργειών, αυτοματοποιημένη φυτοπροστασία και εξ’ αποστάσεως γεωπονία.

Η Trimsignal καθιστά δυνατή την επίτευξη υψηλότερης υπολογιστικής χωρητικότητας/ενεργειακής απόδοσης από δεδομένη ακίνητη περιουσία πυριτίου, προσαρμόζοντας τη συχνότητα ρολογιού δυναμικά όποτε και όπου είναι δυνατόν. 

Η SIBA αναπτύσσει κουτιά αισθητήρων χαμηλού κόστους για IoT, ενσωματωμένο λογισμικό και υπηρεσίες cloud, για συνεχή παρακολούθηση των ατμοσφαιρικών ρύπων και αυτόματη ρύθμιση αναπνευστήρων, θερμαντήρων και αφυγραντήρων, για να διατηρούνται τα επιθυμητά επίπεδα ποιότητας αέρα για υγεία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Στη Joyfoundry αναπτύσσεται μια πλατφόρμα έξυπνης διαχείρισης κτιριακών υποδομών η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάζει και να συνδέει πολλές τεχνολογίες, συστήματα και πρωτόκολλα έξυπνου αυτοματισμού σε μία ενιαία πλατφόρμα.

Η ExperienceScanner είναι μία ταξιδιωτική πλατφόρμα, με σκοπό την ολοκληρωμένη πρόταση ταξιδιωτικής εμπειρίας, ύστερα από τον έλεγχο πολλαπλών δεδομένων.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News