Start Ups Πέμπτη 14/10/2021, 17:27
START UPS

Elevate Greece: Νέα προθεσμία για αιτήσεις χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων

Elevate Greece: Νέα προθεσμία για αιτήσεις χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων

Εκ νέου παράταση αποφασίστηκε όσον αφορά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής για τις αιτήσεις χρηματοδότησης στη Δράση «Στήριξη Νεοφυών Επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου «Elevate Greece» για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19» του ΕΠΑνΕΚ. Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης είναι η Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15.00 αντί για την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00.

Υπενθυμίζεται πως η Δράση στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ρευστότητας των νεοφυών/καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων (που δραστηριοποιούνται σε τομείς της Έξυπνης Εξειδίκευσης/RIS3) του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», υπό τις αντίξοες συνθήκες της κρίσης της COVID-19, η οποία επιδεινώθηκε λόγω της παρατεταμένης έξαρσης της νόσου στους ΚΑΔ που έχουν πληγεί. H ενίσχυση θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή μη επιστρεπτέας ενίσχυσης (κεφάλαιο κίνησης), ώστε οι επιχειρήσεις να παραμείνουν βιώσιμες και να μην χαθούν θέσεις εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Συνημμένη η σχετική απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννη Τσακίρη.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News