Κοινωνία Δευτέρα 1/11/2021, 08:57
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΝΕΔΕΠ: Νέα 48ωρη απεργία στις 5 και 6 Νοεμβρίου

ΕΝΕΔΕΠ: Νέα 48ωρη απεργία στις 5 και 6 Νοεμβρίου

Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων και νέα 48ωρη απεργία για την Παρασκευή και το Σάββατο 5 και 6 Νοεμβρίου αποφάσισε η Ένωση Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ).

«Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Με την ιστορική απεργία μέσα στο λιμάνι δεν αφήσαμε να συγκαλυφθεί το εργοδοτικό έγκλημα και ο τραγικός θάνατος του συναδέλφου μας και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη» αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Επτά ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά δείξαμε τη δύναμη μας στον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε να μην υπάρξει άλλος νεκρός και συνεχίζουμε γι’ αυτόν το σκοπό».

Σημειώνεται ότι σήμερα η Ένωση, από κοινού με άλλα σωματεία διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εργασίας «για να απαιτήσουμε να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες για το εργοδοτικό έγκλημα. Απευθύνει παράλληλα κάλεσμα συμμετοχής στο  πανεργατικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 4/11 στο Πειραιά «μαζί με όλα τα σωματεία που στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των εργατών στο λιμάνι».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News