Κοινωνία Τρίτη 23/02/2021, 12:26
ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Αλ. Κούγιας: Παρέλαβα μία δικογραφία-τηλεγράφημα, φήμη τα περί υπάρξεως μαρτύρων

Αλ. Κούγιας: Παρέλαβα μία δικογραφία-τηλεγράφημα, φήμη τα περί υπάρξεως μαρτύρων

Την «έκπληξή» του για τη δικογραφία που παρέλαβε σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη εξέφρασε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του εξερχόμενος του γραφείου της ανακρίτριας.

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη» ανέφερε συγκεκριμένα.

Όπως είπε, μόλις διαβάσει την δικογραφία θα τοποθετηθεί για το αν τελικά θα αναλάβει την υπεράσπιση «αυτού του μέχρι πριν λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη και κορυφαίου ηθοποιού».

«Σκηνοθετούσε ακόμα και τις σχέσεις των παιδιών»

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Βλάχος, δικηγόρος μηνυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε σήμερα νέες καταγγελίες για τον τρόπου που φέρεται να δρούσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. Όπως ανέφερε ο κ. Βλάχος, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μονίμως γύρω του έναν συγκεκριμένο κύκλο παιδιών, τα οποία χρησιμοποιούσε και τα σκηνοθετούσε ακόμα και στις σχέσεις μεταξύ τους. «Δεν σκηνοθετούσε μόνο στο θέατρο, αλλά και αυτούς που πλησίαζε. Έδινε συγκεκριμένους ρόλους στη ζωή τους» είπε, προσθέτοντας πως υπήρχαν περιπτώσεις παιδιών που ήθελαν να αυτοκτονήσουν. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News