Κοινωνία Κυριακή 5/05/2024, 18:13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δείχνει την αλληλεγγύη της – Γεύμα αγάπης στο Ρουφ

Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δείχνει την αλληλεγγύη της – Γεύμα αγάπης στο Ρουφ

Γεύματα Αγάπης διοργανώνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων σήμερα Κυριακή του Πάσχα.

Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Χάρης Δούκας.

Στο κλειστό γυμναστήριο Ρουφ, έχει στηθεί ένα μεγάλο εορταστικό τραπέζι που έχει στρώσει ο Δήμος Αθηναίων για όλους τους άστεγους συμπολίτες μας και όσους διαβιούν σε δομές φιλοξενίας της πόλης.
Ένα μεγάλο τραπέζι που από τα γιορτινά εδέσματα δεν θα μπορούσε να λείπουν, τα κόκκινα αυγά, τα τσουρέκια και φυσικά το αρνάκι.

Ήταν προσκεκλημένοι σήμερα όλοι όσοι φιλοξενούνται στις δομές, ενώ θα μεταφερθούν και γεύματα σε όλους τους συνανθρώπους μας που ζούνε ακόμα στους δρόμους της πόλης.

Όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας, ο οποίος βρέθηκε και έκατσε στα τραπέζια: «Κανένας συμπολίτης μας μόνο σε αυτές τις άγιες μέρες. Κανένας. Όλοι ζούμε στις ίδιες ακριβώς συνθήκες».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μοιράστηκαν γιορτινά εδέσματα, ενώ ακολούθησε και ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων: «Σήμερα η Αθήνα δείχνει την αλληλεγγύη της και τη δείχνει όχι μόνο σήμερα και τις γιορτινές μέρες, αλλά κάθε μέρα, στεκόμαστε ένας δίπλα στον άλλον, Κανένας μόνος του στην ανέχεια, στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, στην αστεγία.

Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, Χρόνια πολλά με υγεία».

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News