Πολιτική Τρίτη 15/02/2022, 10:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Εργασίας: Ξεκάθαρα υπέρ των τριετιών η θέση της κυβέρνησης

Υπ. Εργασίας: Ξεκάθαρα υπέρ των τριετιών η θέση της κυβέρνησης

«Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρα υπέρ των τριετιών», δηλώνει το υπουργείο Εργασίας, αφότου ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «χαστούκι» για την κυβέρνηση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τριετίες των εργαζομένων. 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αναφέρει τα εξής:

Είναι πραγματικά ακατανόητα όσα υποστηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν «χαστούκια» στην κυβέρνηση, λόγω της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τριετίες των εργαζομένων. Είναι γνωστό σε όλους ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε παρέμβει από το 2019 στο ΣτΕ υπέρ της επίδικης εγκυκλίου, τασσόμενη εναντίον της προσφυγής των εργοδοτικών ενώσεων!

Η θέση αυτή επαναλήφθηκε πρόσφατα σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με αφορμή την απόφαση για αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ας σταματήσει, λοιπόν, η προσπάθεια για σύγχυση και συσκότιση των εργαζομένων. Η θέση της κυβέρνησης για το θέμα είναι κρυστάλλινη. Και οι απαντήσεις μας για όλα αυτά δίνονται και θα δοθούν στην πράξη με τη σημαντική μείωση της ανεργίας σε σχέση με το 2019, την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, τον τριπλασιασμό του ρυθμού των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για νέες δουλειές και τη νέα, ουσιαστική αύξηση του κατώτατου μισθού που επίκειται.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News