Πολιτική Τρίτη 12/10/2021, 18:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά – Αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

H 56χρονη πολιτικός έφερε συμπτώματα ατελούς ειλεού

Στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά – Αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η 56χρονη πολιτικός έφερε συμπτώματα ατελούς ειλεού, τα οποία -όπως αποδείχθηκε- οφείλονταν σε υποτροπή της βασικής νόσου.

Αποτέλεσμα της νέας περιπέτειας υγείας της κυρίας Γεννηματά, είναι η απόφαση να αποσυρθεί από την «κούρσα» για την εκλογή του νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία» δήλωσε η ίδια, προσδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην ενότητα της παράταξης.

Υπενθυμίζεται ότι την προεδρία του κόμματος διεκδικούν πλέον οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρη Καστανίδης.

Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης. 

Ανδρέας Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Νίκος Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική δραστηριότητα

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Ευχές για «ταχεία ανάρρωση» από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News