Πολιτική Τρίτη 12/10/2021, 15:00
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Την τρίτη δόση του εμβολίου έκανε ο Κ. Μητσοτάκης

«Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα συνολικά» δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του

Την τρίτη δόση του εμβολίου έκανε ο Κ. Μητσοτάκης

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», απευθύνοντας εκ νέου έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να το κάνουν.

«Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί» δήλωσε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του. Όπως είπε, τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

Σημείωσε ακόμη ότι «εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι».

«Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά. Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο» τόνισε.

Μετά τον εμβολιασμό ο Πρωθυπουργός είχε σύντομη συνομιλία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, για την προετοιμασία εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News