Πολιτική Παρασκευή 25/06/2021, 12:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ. Πελώνη: Λύση είναι οι εμβολιασμοί, όχι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις

Αρ. Πελώνη: Λύση είναι οι εμβολιασμοί, όχι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις

«Στη φάση που βρισκόμαστε η λύση είναι οι εμβολιασμοί, όχι πρόσθετοι περιορισμοί στις μετακινήσεις» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα περί κριτικής της Γερμανίας και της Γαλλίας στην Ελλάδα και άλλες χώρες που έχουν ανοίξει τα σύνορά τους σε επισκέπτες που έχουν κάνει το ρώσικο ή το κινεζικό εμβόλιο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ η κ. Πελώνη είπε πως στη Σύνοδο Κορυφής έγινε ευρύτερη συζήτηση για την πανδημία και τη νέα μετάλλαξη Δέλτα και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε συναίνεση για πρόσθετους περιορισμούς στις μετακινήσεις, αλλά για την ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών.

Σε ό,τι αφορά το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής για την Τουρκία, σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι ικανοποιημένη, καθώς η συνέχεια και συνέπεια στην αποκλιμάκωση από την πλευρά της Τουρκίας παραμένει όρος για την προώθηση μιας θετικής ατζέντας με τρόπο σταδιακό, αναλογικό και αναστρέψιμο, αφού τα ευρωτουρκικά συνδέθηκαν με τη συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News