Πολιτική Δευτέρα 7/06/2021, 13:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική, δεξιώσεις

Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για ωράριο κυκλοφορίας, μουσική, δεξιώσεις

Στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών θα βρεθούν τις ερχόμενες μέρες το θέμα του ωραρίου κυκλοφορίας, της μουσικής στην εστίαση και του ορίου των παρευρισκομένων σε δεξιώσεις ώστε οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν εντός της εβδομάδας.

«Όλα αυτά θα βρεθούν στην ατζέντα της επιτροπής, θα συζητηθούν αυτή την εβδομάδα και για το ωράριο κυκλοφορίας και για την πιθανή επανεκκίνηση δραστηριοτήτων ώστε να δοθεί μία ορατότητα στους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν τέτοιου τύπου δραστηριότητες» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείσα σχετικά με τα περί θέσπισης προνομίων για εμβολιασμένους πολίτες απάντησε πως «δεν είναι μία συζήτηση που μπορεί να λάβει σάρκα και οστά αν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός όλου του ενήλικου πληθυσμού».

«Η συζήτηση που αφορά μεγαλύτερες διευκολύνσεις και ελευθερίες σε όσους εμβολιάζονται είναι μια συζήτηση που γίνεται σε συνεργασία με τους ειδικούς, οι οποίοι και αξιολογούν τα επιστημονικά δεδομένα» πρόσθεσε, θυμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανοίξει στον εμβολιασμό όλες οι ηλικιακές ομάδες, κάτι που αναμένεται προσεχώς.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού η κ. Πελώνη απάντησε πως «δεν υφίσταται τέτοιο θέμα». Όπως είπε αυτή είναι μία «αγαπημένη συζήτηση των δημοσιογράφων» αλλά ο τελευταίος ανασχηματισμός έγινε πριν από έξι μήνες και ο πρωθυπουργός «δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News