Πολιτική Δευτέρα 8/03/2021, 14:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ. Πελώνη: Ενοχλητικές οι εικόνες στη Ν. Σμύρνη – Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει συνθήκες έντασης

Αρ. Πελώνη: Ενοχλητικές οι εικόνες στη Ν. Σμύρνη – Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει συνθήκες έντασης

«Ενοχλητικές για όλους» χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τις χθεσινές εικόνες στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως «θα υπάρξει διερεύνηση και θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν».

«Οι εικόνες που είδαμε χθες μας ενόχλησαν όλους. Τα περιστατικά διερευνώνται, ωστόσο τα ανακλαστικά που αυτά δημιούργησαν δεν αλλάζουν την αλληλουχία των γεγονότων. Η υπομονή της κοινωνίας εξαντλείται, χρειάζεται ψυχραιμία και ισορροπία από όλους» ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Καταφέρθηκε στη συνέχεια εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε πως «ενώ τα νοσοκομεία γεμίζουν και η κοινωνία βρίσκεται σε αυτό το οριακό σημείο επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής έντασης, επιδιώκει πλατείες νεο-Αγανακτισμένων όπου υπονομεύονται τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

«Προφανώς τα τρικάκια δεν ήταν τυχαία. Ήταν τρικάκια της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να συστήσει ο ίδιος με τον λόγο του την τήρηση των μέτρων αντί να αναζητεί σημαίες ευκαιρίας εύκολης δημαγωγίας».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News