Πολιτική Παρασκευή 7/06/2024, 10:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές: Αρχίζει η αποστολή των ψηφοδελτίων σε 737 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα

Ευρωεκλογές: Αρχίζει η αποστολή των ψηφοδελτίων σε 737 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα

Με την αυλαία της προεκλογικής περιόδου απόψε, μετράμε αντίστροφα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στη χώρα μας. Από σήμερα Παρασκευή στέλνονται τα ψηφοδέλτια και τα παραβάν στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα.

Από το πρωί 32 φορτηγά ξεκίνησαν από τις εγκαταστάσεις του δήμου Αθηναίων, στην Ιερά Οδό, για να μεταφέρουν το εκλογικό υλικό σε 117 σχολικά συγκροτήματα του δήμου Αθηναίων και να στήσουν τα εκλογικά κέντρα όπου το πρωί της Κυριακής οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Στην Αθήνα εμείς παραλάβαμε το υλικό των δικαστικών αντιπροσώπων στις 4 Ιουνίου από την Περιφέρεια Αττικής και σήμερα είναι η μέρα που από το πρωί φεύγουν τα φορτηγά. Έχουμε συνολικά 737 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα, 117 εκλογικά κέντρα και 1.300 υπαλλήλους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα βρίσκονται επί ποδός το Σαββατοκύριακο για να τρέξει η διαδικασία» ανέφερε στην ΕΡΤ η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη

Στα εκλογικά τμήματα θα πρέπει να βρίσκεται το υλικό των δικαστικών αντιπροσώπων, τα ψηφοδέλτια, δύο παραβάν για κάθε εκλογικό τμήμα, ένα παραβάν για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και οι κάλπες.

«Είμαστε έτοιμοι για να στηθούν σήμερα και αύριο Σάββατο, μέχρι να παραλάβουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ότι χρειαστεί», πρόσθεσε.

Σε περίπτωση ανάγκης οι δημότες Αθηναίων μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 2103402429 και 2103402529.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές: Πότε ψηφίζουν οι 27 χώρες – Πόσους βουλευτές εκλέγουν

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News