Πολιτική Δευτέρα 22/04/2024, 13:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στη Λαχαναγορά του Ρέντη: Συνεχής η μάχη κατά της ακρίβειας

Μητσοτάκης στη Λαχαναγορά του Ρέντη: Συνεχής η μάχη κατά της ακρίβειας

Η μάχη για την καταπολέμηση της ακρίβειας είναι συνεχής, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του σήμερα στη λαχαναγορά του Ρέντη, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στο «Καλάθι των Νονών», που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα και στο «Καλάθι του Πάσχα» που θα τεθεί σε ισχύ από την Τετάρτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε σε σχέση με την επιλογή της τοποθεσίας ότι «σε αυτή τη συγκυρία αυτές οι επισκέψεις αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια έτσι ώστε οι Ελληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές».

«Αγωνιζόμαστε, με αυστηρούς ελέγχους στην αγορά και σε συνεννόηση πάντα με όλη την εφοδιαστική αλυσίδα να μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα τα οποία θα είναι σε τιμές αντίστοιχες είτε χαμηλότερες από τις περσινές» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Έχουμε όμως για πρώτη φορά ενθαρρυντικά δείγματα ότι και ο επίμονος πληθωρισμός στα τρόφιμα φαίνεται να αρχίζει πια να κάμπτεται και όπως είπα έχουμε πια και πτώση τιμών που τελικά αυτό είναι το ζητούμενο προκειμένου να ανακουφιστεί το μέσο νοικοκυριό», ανέφερε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: Καθημερινή

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News