Πολιτική Κυριακή 28/01/2024, 22:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου για αγρότες: Δεν επιδιώκουμε ένταση, ακούμε τα αιτήματα – Κανονικά οι αποζημιώσεις

Μαξίμου για αγρότες: Δεν επιδιώκουμε ένταση, ακούμε τα αιτήματα – Κανονικά οι αποζημιώσεις

«Έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες από τα συναρμόδια υπουργεία» επισημαίνεται σε συνέχεια της διϋπουργικής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

«Η πόρτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι πάντοτε ανοιχτή. Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα. Η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά» αναφέρεται ακόμη. 

Ως προς το αν συζητήθηκαν μόνο ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης, η απάντηση που δόθηκε ήταν: «Όχι μόνο. Γίνεται συνολική επισκόπηση, όπως σε κάθε αντίστοιχη σύσκεψη, όλων των ζητημάτων των εμπλεκομένων υπουργείων, όπως κόστους παραγωγής και ενεργειακού κόστους, υποδομών και κρατικής αρωγής».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος και ο υφυπουργός Υποδομών Ν. Ταχιάος.

moneyreview.gr με πληροφορίες από ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέες κινητοποιήσεις αγροτών – Κλειστός για δύο ώρες ο κόμβος των Νέων Μουδανίων

Γαλλία: Επιπλέον μέτρα υπέρ των αγροτών σχεδιάζει η κυβέρνηση, εν μέσω απειλής για «πολιορκία» του Παρισιού

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Διευρυμένη υπουργική σύσκεψη στο Μαξίμου την Κυριακή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News