Πολιτική Κυριακή 26/11/2023, 15:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομάδα Αχτσιόγλου: Στη «μάχη» του προϋπολογισμού η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ομάδα Αχτσιόγλου: Στη «μάχη» του προϋπολογισμού η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα

Εντατικές διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες για τη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας από βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση της ομάδας Αχτσιόγλου. Στο πλαίσιο αυτό, τονίζεται ότι «δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο».  

Αναλυτικότερα, η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα αναμένεται να συγκροτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και εν όψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.  

«Στόχος είναι, κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, να ασκηθεί σκληρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση από τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία, και συγκεκριμένα την ακρίβεια, τις εργασιακές σχέσεις και τη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα», σημειώνει η ομάδα Αχτσιόγλου.  

«Στόχος της παρουσίας στον προϋπολογισμό είναι, πέρα από τη σκληρή κριτική, η εμφάνιση και ενός πρώτου εναλλακτικού σχεδίου για την επόμενη ημέρα της χώρας. Αυτό το σχέδιο προφανώς θα στηρίζεται σε μια σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική αντίληψη», τονίζεται χαρακτηριστικά. 

Πηγή: kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News