Πολιτική Σάββατο 17/12/2022, 23:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Δεν ντρέπεσαι που παρακολουθούσες τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ;»

Ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αντάλλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το πέρας της διαδικασίας ψήφισης του Προϋπολογισμού στην ολομέλεια της Βουλής

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Δεν ντρέπεσαι που παρακολουθούσες τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ;»

Ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αντάλλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της διαδικασίας ψήφισης του Προϋπολογισμού στην ολομέλεια της Βουλής.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τι απάντησε στον πρωθυπουργό, όταν κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε «είστε εθνική εξαίρεση», για την επιλογή της καταψήφισης του Προϋπολογισμού των δαπανών εθνικής άμυνας. Η ερώτηση υπεβλήθη στον κ.Τσίπρα δεδομένου ότι την ώρα που απάντησε στον πρωθυπουργό, το μικρόφωνο ήταν κλειστό.  

«Του είπα ‘δεν ντρέπεσαι; Που παρακολουθούσες τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ; Τον Αρχηγό ΓΕΣ; Γιατί παρακολουθούσες τους διευθυντές για τα εξοπλιστικά; Πες μας τώρα, γιατί; Τι ήθελες να ελέγξεις;’. Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να απαντήσει», είπε ο κ. Τσίπρας.

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News