Life & Arts Κυριακή 28/08/2022, 13:01
LIFE & ARTS

Apple: Λίγες ημέρες μέχρι τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone

Apple: Λίγες ημέρες μέχρι τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone και – όπως γίνεται συνήθως στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου – αρκετών ακόμη τεχνολογιών και συσκευών της Apple, με το γεγονός να λαμβάνει χώρα με φυσική παρουσία και μετά από πολύ καιρό στο Steve Jobs Theater.

Στο επίκεντρο της παρουσίασης θα βρίσκεται βέβαια το iPhone 14, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή και ακόμη πιο βελτιωμένη κάμερα. Αναμένεται να ανακοινωθούν τέσσερα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγαλύτερου iPhone Plus (ή Max).

Επίσης, αναμένεται πως θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Apple Watch Series 8, μαζί με ένα αναβαθμισμένο Watch SE και το νέο μοντέλο Pro που θα απευθύνεται ιδίως σε άτομα που κάνουν έντονη φυσική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους.

Δεδομένου ότι επί πολύ καιρό δεν έχει ανακοινωθεί αναβάθμιση των AirPods Pro, προβλέπεται πως θα είναι στο «μενού» της παρουσίασης του Σεπτεμβρίου, ενώ επίσης φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί και το headset εικονικής και ενισχυμένης πραγματικότητας. Τέλος, κεντρικό ρόλο στο σόου πρόκειται να παίξουν και νέες λειτουργίες στο λογισμικό της Apple.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσκλήσεις που δόθηκαν για την παρουσίαση του Σεπτεμβρίου έχουν φόντο τον γαλαξία με τη μορφή του λογότυπου της Apple, ενώ συνοδεύονται από τις λέξεις «Far Out» (μακριά). Μπορεί να σημαίνει άραγε ότι θα ανακοινωθεί ένας γαλαξίας προϊόντων ή μήπως ενισχυμένη πραγματικότητα με θέμα τον γαλαξία; Θα μάθουμε στις 7 Σεπτεμβρίου.

moneyreview.gr με πληροφορίες από TechCrunch

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν πρέπει να αγοράσετε iPhone τώρα

Apple: Τι αλλάζει στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το iPhone

Προσεχώς: Κοινός φορτιστής για όλες τις συσκευές – Πώς να προετοιμαστείτε

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News