Life & Arts Παρασκευή 29/07/2022, 19:09
LIFE & ARTS

Και ο Αύγουστος έχει Netflix

Και ο Αύγουστος έχει Netflix

Η αλήθεια είναι πως ο καυτός Αύγουστος μοιάζει καλύτερος όταν τον περνάς σε κάποια παραλία, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, οπότε το Netflix συνεχίζει να συνοδεύει τα βράδια όσων μένουν στην πόλη -και όχι μόνο. Η διαδικτυακή πλατφόρμα έχει ετοιμάσει και για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα.

Ξεκινώντας από τις δεύτερες, η αρχή γίνεται με γοτθική φαντασία και το «The Sandman» (5/8), εκεί όπου έπειτα από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας (Τομ Στάριτζ), ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό, τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του. Συνέχεια με λίγη ακόμα μαγεία και τον τρίτο -και τελευταίο- κύκλο του δημοφιλούς «Locke & Key» (10/8), με τις συναρπαστικές περιπέτειες της οικογένειας Λοκ να γνωρίζουν ένα νέο κεφάλαιο, αλλά και έναν δαιμονικό εχθρό που θέλει πάσι θυσία τα κλειδιά.

Επόμενη στάση στο «Echoes» (19/8), σειρά δημιουργημένοι από τους εμπνευστές του «13 Reasons Why»· Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται. Ενδιαφέρον τέλος φαίνεται και το «Οικογενειακά Μυστικά» (31/8), εκεί όπου, όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει.

Περνώντας και στις ταινίες, κάνουμε μια πρώτη (κωμική) στάση στο «Μπούμπα» (3/8), το οποίο έχει για πρωταγωνιστές έναν απατεώνα μαζί με τον χειριστικό αδελφό του. Οι δυο τους θα μπλέξουν με την τοπική μαφία, ενώ η εμμονή του πρώτου να ισορροπήσει το κακό του κάρμα, θα γίνει αφορμή ξεκαρδιστικών εξελίξεων. Από την κωμωδία στην ρομαντική κομεντί και μάλιστα από την Τουρκία, με το «Heartsong» (10/8), το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός πλανόδιου μουσικού, που ερωτεύεται τη νύφη σε έναν γάμο που διαλύεται. Οταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

Συνέχεια με αστεράτη δράση και τον Τζέιμι Φοξ να πρωταγωνιστεί στο «Day Shift» (12/8) στον ρόλο ενός σκληρά εργαζόμενου πατέρα, ο οποίος έχει ωστόσο την καθημερινή του δουλειά σαν προκάλυμμα για την αληθινή: αυτή του κυνηγού βρικολάκων. Στο πλευρό του Φοξ και οι Ντέιβ Φράνκο και Σνουπ Ντογκ. Σπουδαία ονόματα τέλος διαθέτει και το «Me Time» (26/8), με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στον ρόλο ενός μπαμπά, του οποίου η οικογένεια λείπει. Τότε εκείνος απολαμβάνει έπειτα από πολύ καιρό τον χρόνο για τον εαυτό του, ζώντας παρέα με έναν φίλο (Κέβιν Χαρτ) ξέφρενες περιπέτειες.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα ως χώρα παραγωγής ταινιών και σειρών στη συζήτηση Μητσοτάκη με τον Co-CEO του Netflix

Τεντ Σαράντος: Όταν ο βασιλιάς του Χόλιγουντ «έφαγε πόρτα» στο πατρικό του στη Σάμο

Endeavor Greece: Επέτειος στο Ηρώδειο για τα δέκα χρόνια παρουσίας

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS