Life & Arts Κυριακή 13/02/2022, 13:00
LIFE & ARTS

Σαν σταρ του σινεμά: Το Airbnb νοικιάζει διάσημα κινηματογραφικά σπίτια

Σαν σταρ του σινεμά: Το Airbnb νοικιάζει διάσημα κινηματογραφικά σπίτια

Τι θα λέγατε να παίρνατε μια γεύση… αστέρων μέσα από τα σπίτια, όπου γυρίστηκαν μερικές από τις πλέον αγαπημένες ταινίες – σειρές της μεγάλης και της μικρής οθόνης; 

Αυτή τη δυνατότητα προσφέρει το Airbnb, το οποίο παραχωρεί μια σειρά από διαμερίσματα, σπίτια και βίλες, οι οποίες έχουν αποκτήσει τη δική τους φήμη, χάρη στους διάσημους ενοίκους τους.

Λίμνη Κόμο – Τhe House of Gucci 

H ιταλική λίμνη είναι ήδη αρκετά γνωστή, καθώς αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό του ζεύγους Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ. Τώρα, όμως, έχει καταστεί ακόμη πιο hot προορισμός, καθώς στην περιοχή βρίσκεται η βίλα από το House of Gucci, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga, Adam Driver και Al Pacino. 

Ιταλία – Normal People 

Ακόμη μία ιταλική βίλα έχει μπει στο στόχαστρο της έβδομης τέχνης και συγκεκριμένα του Normal People. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα της επαρχίας, όπου μπορείς να απολαύσεις την ιταλική εξοχή. 

Airbnb

Σάφολκ – Harry Potter 

Το Airbnb προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσεις και το σπίτι του Harry Potter, στο Σάφολκ της Αγγλίας, όπου μπορείς να βρεις μεσαιωνικά σπίτια και γραφικά δρομάκια.  

Airbnb/De Vere House

Πόρτλαντ – Twilight 

Το σπίτι, το οποίο στην ταινία Twilight εμφανιζεται ως η οικία των Charlie και Bella Swan, βρίσκεται πολύ κοντά στο Πόρτλαντ. Πρόκειται για ένα παλιό σπίτι της δεκαετίας του ’30, σε μια ήσυχη γειτονιά της Saint Helens.  

Τζόρτζια – Avengers 

Εάν αναζητάς μια διαφυγή στη φύση, η καλύβα σε μια λίμνη στην Τζόρτζια αποτελεί την τέλεια επιλογή. Ιδίως αν πρόκειται για το μέρος όπου ο Tony Stark αποσύρθηκε και «συνταξιοδοτήθηκε» στους Avengers.  

Airbnb

Aυστραλία – Nine Perfect Strangers 

Σε μια έκταση 90.000 τετραγωνικών μέτρων, μπορείς να βρεις τη γαλήνη στη βίλα Soma, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Nine Perfect Strangers. Μαζί μπορείς να έχεις και μια παρέα έως 16 ατόμων. Εξάλλου, υπάρχει αρκετά άπλα. 

Romello Pereira

Βαρκελώνη – Killing Eve 

Η τέταρτη σειρά της δημοφιλούς σειράς κάνει πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου. Το διαμέρισμα, όπου διαδραματίζονται μερικές από τις κυριότερες σκηνές, βρίσκεται στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Μπορείτε να βρείτε το σπίτι στο Airbnb με το όνομα Architects’ Flat. 

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Airbnb

moneyreview.gr με πληροφορίες από euronews

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτεροι προορισμοί για… σόλο ταξιδιώτες

Ταξίδια με περιβαλλοντική συνείδηση – Οι πόλεις με τα πιο «πράσινα» ξενοδοχεία

Το «κρυφό» παραμυθένιο μέρος της Ευρώπης – Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News