Life & Arts Σάββατο 25/12/2021, 10:41
LIFE & ARTS

Σε δημοπρασία συλλεκτικά κομμάτια διάσημων μουσικών

Σε δημοπρασία συλλεκτικά κομμάτια διάσημων μουσικών

Σε δημοπρασία διατίθενται αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα του Χάρι Στάιλς, των BTS και άλλων μουσικών με στόχο την χορήγηση των εσόδων στην οργάνωση MusiCares, η οποία ενισχύει τους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας.

Η δημοπρασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, στις 30 Ιανουαρίου και θα είναι η πιο πρόσφατη συνεργασία του οίκου Julien’s Auctions και της MusiCares, του φιλανθρωπικού βραχίονα της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ, ο οποίος παρέχει υποστήριξη και δίχτυ ασφαλείας για την υγεία και την ευημερία της μουσικής κοινότητας.

Οι BTS θα διαθέσουν στη δημοπρασία μια σειρά από κοστούμια που φόρεσαν στην τελετή απονομής των Grammy το 2021, όταν ερμήνευσαν το single τους «Dynamite».

Σε δημοπρασία συλλεκτικά κομμάτια διάσημων μουσικών-1

Τα κοστούμια εκτιμάται ότι θα πωληθούν από 30.000 έως 50.000 δολάρια. Ηλεκτρική κιθάρα 56 Epiphone Les Paul Pro με την υπογραφή των μελών του supergroup της K-pop, RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V και Jungkook, θα πωληθούν επίσης για την ενίσχυση των δράσεων της MusiCares.

Ο Χάρι Στάιλς, εν τω μεταξύ, θα συνεισφέρει με κιθάρα (χρυσή ηλεκτρική ακουστική κιθάρα Gibson ES-335) που φέρει την υπογραφή του.

Η κιθάρα θα προσφέρεται μαζί με ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο του δίσκου του Styles «Watermelon Sugar» – με το «All my love to you, treat people with kindness» και φωτογραφίες σε στυλ Polaroid από τα γυρίσματα του βίντεο του single.

Μέσω της δημοπρασίας προσφέρονται επίσης μουσικά όργανα του Πολ ΜακΚάρτνεϊ, της Lady Gaga και της Ντόλι Πάρτον. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αποκτήσουν ελαιογραφία του Τζίμι Χέντριξ από τη Τζόνι Μίτσελ και δερμάτινη καμπαρντίνα που φορούσε ο Όζι Όσμπορν των Black Sabbath.

Διαβάστε επίσης:

Τιμή – ρεκόρ για αυτοπροσωπογραφία της Φρίντα Κάλο

Πολύτιμοι Βαν Γκογκ στο «σφυρί»

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News