Life & Arts Παρασκευή 3/12/2021, 11:44
LIFE & ARTS

Airbnb: Νοικιάζει το σπίτι του «Home Alone» σε τιμή-έκπληξη

Για μία βραδιά μόνο

Airbnb: Νοικιάζει το σπίτι του «Home Alone» σε τιμή-έκπληξη

Μπορεί ο Μακόλεϊ Κάλκιν να είναι πια 41 ετών, όμως η ταινία του 1990 στην οποία έμεινε «Μόνος στο Σπίτι» παραμένει μία από τις κλασικές των Χριστουγέννων. Φέτος, η Airbnb δίνει σε έναν τυχερό την ευκαιρία να περάσει μία βραδιά στο πραγματικό σπίτι όπου γυρίστηκε η ταινία.

Airbnb: Νοικιάζει το σπίτι του «Home Alone» σε τιμή-έκπληξη-1

Το σπίτι, που βρίσκεται στο Σικάγο και είναι ακόμα όπως ακριβώς ήταν και στην ταινία «Home Alone», θα νοικιαστεί μέσω του Airbnb για μία βραδιά, αντί μόλις 25 δολαρίων.

Airbnb: Νοικιάζει το σπίτι του «Home Alone» σε τιμή-έκπληξη-2

Μία παρέα ή οικογένεια τεσσάρων ατόμων θα περάσει τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου εκεί, στο πλαίσιο της προώθησης του remake της κλασικής ταινίας, «Home Sweet Home Alone» του Disney+.

Airbnb: Νοικιάζει το σπίτι του «Home Alone» σε τιμή-έκπληξη-3

«Οικοδεσπότης» είναι ο Μπαζ ΚακΆλιστερ, που έπαιζε τον μεγάλο αδερφό του Κέβιν (Μακόλεϊ Κάλκιν) στην ταινία. «Φέτος τις γιορτές, παίζουμε με τους κανόνες του μικρού μου αδερφού, επομένως είστε ελεύθεροι να φάτε junk food, να δείτε βλακείες στην τηλεόραση, να δανειστείτε το aftershave του πατέρα μου και να διαλέξετε τη δική σας περιπέτεια με ένα θρυλικό σχέδιο μάχης ως οδηγό. Απλά μείνετε έξω από το δωμάτιό μου, εντάξει;», γράφει στο Airbnb.

Airbnb: Νοικιάζει το σπίτι του «Home Alone» σε τιμή-έκπληξη-4

Η πλατφόρμα δέχεται συμμετοχές για τη βραδιά στο σπίτι του «Home Alone» από τις 7 Δεκεμβρίου. Ο τυχερός που θα επιλεγεί θα πληρώσει μόλις 25 δολάρια για την ενοικίαση του σπιτιού για ένα βράδυ, αλλά θα πρέπει να καλύψει μόνος του τα έξοδα μετακίνησης.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News