Life & Arts Δευτέρα 25/10/2021, 14:49
LIFE & ARTS

Ρεκόρ εκατομμυρίων streams για την Adele

Ρεκόρ εκατομμυρίων streams για την Adele

Παραμένει στην κορυφή των ακροάσεων στη Μεγάλη Βρετανία το τραγούδι της Adele «Easy on Me», το οποίο την περασμένη εβδομάδα έσπασε το ρεκόρ των streams συγκεντρώνοντας 24 εκατομμύρια ακροάσεις στην πλατφόρμα Spotify. Το τραγούδι έκανε και παγκόσμιο ρεκόρ αφού συγκέντρωσε τον ίδιο αριθμό ακροάσεων μέσα σε 24 ώρες από την ημέρα της κυκλοφορίας του (15 Οκτωβρίου).  

Το νέο σινγκλ της βραβευμένης ποπ τραγουδίστριας είναι μια μελωδική μπαλάντα που αναφέρεται στον χωρισμό της διάσημης ποπ τραγουδίστριας από τον πρώην σύζυγο της Σάιμον Κοντέτσκι και στον εννιάχρονο γιο της. Η διαδικασία του χωρισμού της ήταν κάτι αρκετά επίπονο, όπως έχει πει η τραγουδίστρια σε συνεντεύξεις της, που όμως την βοήθησε να μάθει πολλά πράγματα για τον εαυτό της.

Είναι η τρίτη φορά που ένα σινγκλ της Αντελ απογειώνεται στην κορυφή των βρετανικών streaming τσαρτς. Στην ίδια θέση είχαν βρεθεί το 2015 το «Hello» και το 2011 το «Someone Like You». Το ρεκόρ των streams κρατούσε μέχρι πρότινος η Αριάνα Γκράντε με 16,9 εκατομμύρια ακροάσεις του τραγουδιού «7 Rings».

To «Easy on Me» περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο της Adele, τον πρώτο μετά από έξι χρόνια, με τίτλο «30» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες. Η απροσδόκητη επιτυχία του τραγουδιού «σήκωσε» σε υψηλότερες θέσεις και τα παλαιότερα άλμπουμ της, όπως το «25» που ανέβηκε στο Νούμερο 3 της εβδομάδας και το «19» που έφτασε στο Νούμερο 6.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ με μια ανάρτηση της στο Instagram όπου έγραψε μεταξύ άλλων ότι από το 2016 μέχρι σήμερα ανακάλυψε αλλά και άφησε πίσω της πολλές πτυχές του εαυτού της. «Φτάνω να πω ότι δεν έχω νιώσει πιο γαλήνια στη ζωή μου», σημείωσε.  

Με πληροφορίες από The Guardian και Variety

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News