Life & Arts Τετάρτη 13/10/2021, 13:44
LIFE & ARTS

O Στέφανος Τσιτσιπάς… στα πόδια σας: Η συνεργασία με κολοσσό αθλητικών ειδών

O Στέφανος Τσιτσιπάς… στα πόδια σας: Η συνεργασία με κολοσσό αθλητικών ειδών

Έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του τένις και του παγκόσμιου αθλητισμού, χάρη στην προσπάθεια και τις επιτυχίες του. Και είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στα social media με αφορμή τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Στον συνδυασμό αυτό δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο κολοσσός αθλητικών ειδών Adidas, που αποφάσισε να λανσάρει σνίκερς με το πρόσωπο του Έλληνα πρωταθλητή, Στέφανου Τσιτσιπά. 

Ο Τσιτσιπάς που αυτές τις ημέρες αγωνίζεται στο τουρνουά Indian Wells της Καλιφόρνια, παρουσίασε τη συνεργασία του με την εταιρεία και τα νέα παπούτσια σε ανάρτησή του στο Twitter. Προς το παρόν είναι διαθέσιμα για αγορά σε Ευρώπη και Ιαπωνία, ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. 

Το σχέδιό τους φαίνεται να είναι εμπνευσμένο από το φημισμένο ζευγάρι με την υπογραφή του Stan Smith, που είχε κυκλοφορήσει την δεκαετία του 1960.

O Στέφανος Τσιτσιπάς… στα πόδια σας: Η συνεργασία με κολοσσό αθλητικών ειδών-1

Πρόκριση στους 16 του Indian Wells

Η είδηση της συνεργασίας συμπίπτει με την νικηφόρα πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells. Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Φάμπιο Φανίνι και πήρε το εισιτήριο για τους 16 του τουρνουά. 

Η πρόκριση δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ με 2 – 6, αλλά στη συνέχεια έκανε δυναμικό comeback και ανατροπή, επικρατώντας στα επόμενα δύο σετ με 6 -3 και 6 – 4. 

moneyreview.gr https://www.moneyreview.gr/tag/stefanos-tsitsipas/

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News