LIFE & ARTS

«Καυτός» Αύγουστος με ελληνικό άρωμα στο Netflix

«Καυτός» Αύγουστος με ελληνικό άρωμα στο Netflix

Μπορεί το καλοκαίρι να οδεύει προς την κορύφωσή του και ο Αύγουστος να μην είναι ακριβώς ο μήνας που προσφέρεται για κινηματογραφικές ολονυκτίες μπροστά στην τηλεόραση, ωστόσο το Netflix ελάχιστα ενδιαφέρεται για τέτοιες λεπτομέρειες. Ολον τον προσεχή μήνα η ροή νέων σειρών και ταινιών θα παραμείνει σταθερή στην διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως δείχνει και το σχετικό πρόγραμμα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Για να ξεκινήσουμε από τις σειρές σύμφωνα με την ημερομηνία… εμφανίσεως, αρχικά έχουμε το «Hit and Run» (6/8), ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα οποίος ψάχνει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του και μπλέκεται σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών και ίντριγκας που εκτείνεται από την Νέα Υόρκη ως το Τελ Αβίβ.

Η συνέχεια ψυχεδελική, με το «Brand New Cherry Flavor» (13/8), ένα δράμα τοποθετημένο στο γεμάτο ναρκωτικά, σεξ, μαγεία και εκδίκηση Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1990. Από εκεί στο Πανεπιστήμιο και την «Πρόεδρο» (20/8), στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή μας από το «Grey’s Anatomy», Σάντρα Οου, στον ρόλο της πρώτης γυναίκας προέδρου, η οποία προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις ενός προβληματικού τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας.

 Περνώντας και στις ταινίες εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα με το βαρύ πυροβολικό να έρχεται στις 13 Αυγούστου. Γυρισμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα και με τους Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Αλίσια Βικάντερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «Μπέκετ» συγκεντρώνει σίγουρα όλα τα βλέμματα. Επειτα από ένα τραγικό δυστύχημα στην περιοχή της Ηπείρου, ο Αμερικανός τουρίστας Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ανθρωποκυνηγητού, πυροδοτημένου από μια επικίνδυνη πολιτική συνωμοσία.

 Ενδιαφέρον μοιάζει και το γαλλικό «Σμήνος» (6/8), εκεί όπου μια ανύπαντρη μητέρα ανακαλύπτει πως οι ακρίδες που εκτρέφει έχουν αναπτύξει μια ασυνήθιστη δίψα για… αίμα. Τέλος ο δημοφιλής Τζέισον Μομόα («Aquaman») πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός πατέρα, ο οποίος προσπαθεί να προστατέψει την κόρη του και παράλληλα να τιμωρήσει όσους ευθύνονται για τον τραγικό θάνατο της συζύγου του.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News