Life & Arts Τετάρτη 30/06/2021, 13:03
LIFE & ARTS

Netflix: Όσα περιμένουμε στην πλατφόρμα τον Ιούλιο

Φωτ. Unpsplash

Ο Ιούλιος είναι μία ανάσα μακριά μας και το καλοκαίρι 2021 είναι εδώ για τα καλά. Μάλιστα, από το Μάιο σήκωσαν ξανά ρολά τα θερινά σινεμά, τα οποία έβαλαν όλους και όλες τις σινεφίλ σε ακόμη πιο καλοκαιρινό mood, καθώς μπόρεσαν -επιτέλους- να δουν τις αγαπημένες τους ταινίες στη μεγάλη οθόνη, ενώ οι κινηματογράφοι αναμένεται να επαναλειτουργήσουν από τον Ιούλιο.

Δεν είναι λίγοι και λίγες όμως αυτοί και αυτές που προτιμούν να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ κάτω από το air condition στην τηλεόρασή τους. Και φυσικά, σε αυτό βοηθάει το Netflix, το οποίο κάθε μήνα και εβδομάδα ανανεώνει το περιεχόμενό του προσθέτοντας νέο και πολύ ενδιαφέρον υλικό.

Όλες οι σειρές που περιμένουμε στην πλατφόρμα

Young Royals

Υπόθεση: Μακριά από βασιλικές υποχρεώσεις, ένας πρίγκιπας έχει επιτέλους την ευκαιρία να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι. Μέχρι που γίνεται ξαφνικά ο επόμενος για τον θρόνο…

Έρχεται την 1η Ιουλίου.

Generation 56k 

Υπόθεση: Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο;

Έρχεται την 1η Ιουλίου.

Mortel 

Υπόθεση: Αφού κάνουν συμφωνία με μία υπερφυσική φιγούρα, δύο μαθητές λυκείου εμφανίζονται με υπερδυνάμεις και συνεργάζονται με σκοπό να εξιχνιάσουν μία δολοφονία. Στη 2η σεζόν η Sofiane, η Luisa και ο Victor επιστρέφουν, αλλά αυτή τη φορά η φιλία τους είναι η πιο μεγάλη δύναμη.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 2 Ιουλίου.

Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι

Υπόθεση:  Η εμβληματική σειρά βιντεοπαιχνιδιών επιβίωσης τρόμου, “Resident Evil”, έχει κυκλοφορήσει πάνω από 110 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τώρα, αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως οι Λίον Σ. Κένεντι και Κλερ Ρέντφιλντ, επιστρέφουν σε μια δραματική σειρά anime CG, την πρώτη στην ιστορία του franchise. Μη χάσετε τη νέα επική περιπέτεια, που αναμένεται πιο θεαματική από ποτέ!

Έρχεται στις 8 Ιουλίου 2021.

Biohackers

Υπόθεση: Μία φοιτήτρια Ιατρικής είναι σε μυστική αποστολή σε ένα πανεπιστήμιο της Γερμανίας προκειμένου να αποκαλύψει μία συνωμοσία, η οποία συνδέει μία τραγωδία με μία καθηγήτρια βιολογίας. Στη δεύτερη σεζόν, λοιπόν, η Μία έχοντας ξεσκεπάσει τα παράνομα πειράματα με το DNA στην πρώτη σεζόν, ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τη βραχυπρόθεσμη μνήμη της για τους τελευταίους 3 μήνες. Στην προσπάθειά της όμως να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη, ανακαλύπτει πως συμβαίνει κάτι ακόμη μεγαλύτερο, που την ωθεί στα άκρα…

Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 9 Ιουλίου.

Virgin River

Υπόθεση: Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Virgin River αλληλουποστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες και χωρισμούς.

Η τρίτη σεζόν έρχεται στις 9 Ιουλίου.

Atypical

Υπόθεση: Το Atypical, που ακολουθεί τη ζωή ενός έφηβου με αυτισμό, ο οποίος αποφασίζει να βρει κοπέλα, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Αυτή η προσπάθειά του έβαλε τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρη την οικογένειά του σε ένα μεγάλο ταξίδι αυτογνωσία, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

Έρχεται στις 9 Ιουλίου.

Never Have I Ever

Υπόθεση: Μετά από μία τραυματική χρονιά μία Ινδοαμερικανή θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής. Ωστόσο, φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά τη δυσκόλεψαν. Ειδικά τα αισθηματικά. Για αυτό το λόγο στη δεύτερη σεζόν, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στα δύο αγόρια και να λύσει τη χαοτική κατάσταση, που έχει προκύψει.

Έρχεται στις 15 Ιουλίου.

Sky Rojo

Yπόθεση: Ένα φονικό γεγονός σε έναν οίκο ανοχής οδηγεί τρεις γυναίκες, που τις στοιχειώνει το παρελθόν, σε ένα τρελό κυνηγητό, μακριά από τον νταβατζή τους και τους μπράβους του.

Στη δεύτερη σεζόν η Coral, η Wendy και η Gina είναι απελπισμένες για ελευθερία και ταυτόχρονα “διψούν” για εκδίκηση. Έτσι, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν όσους τις κυνηγούν, ενώ παράλληλα οι εχθροί τους αρχίζουν να στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλο.

Έρχεται στις 23 Ιουλίου.

The Snitch Cartel: Origins

Υπόθεση: Το ’70 και το ’80, δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν οικογενειακά και προσωπικά θέματα, κυνηγώντας έναν φιλόδοξο στόχο: να γίνουν οι κορυφαίοι ναρκοβαρόνοι της Κολομβίας.

Έρχεται στις 28 Ιουλίου.

Glow Up

Υπόθεση: Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Έρχεται στις 30 Ιουλίου.

Outer Banks

Υπόθεση: Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του ένα θρυλικό θησαυρό, ο οποίος σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του. Έτσι, το κυνήγι του θησαυρού θα συνεχιστεί και στη 2η σεζόν της σειράς.

Έρχεται στις 30 Ιουλίου.

Outer Banks

Υπόθεση: Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του ένα θρυλικό θησαυρό, ο οποίος σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του. Έτσι, το κυνήγι του θησαυρού θα συνεχιστεί και στη 2η σεζόν της σειράς.

Έρχεται στις 30 Ιουλίου.

How I Became A Superhero

Υπόθεση: Σε έναν κόσμο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι και υπερήρωες, ένας μοναχικός μπάτσος συνεργάζεται με μια έξυπνη ντετέκτιβ για να διαλευκάνουν μια σκοτεινή σκευωρία.

Έρχεται στις 9 Ιουλίου.

The Water Man

Υπόθεση: Ο 11χρονος Gunner βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς η μητέρα του είναι άρρωστη. Μέσα στην απόγνωσή του λοιπόν φεύγει από το σπίτι με σκοπό να αναζητήσει ένα μυθικό τέρας, το οποίο σύμφωνα με το θρύλο έχει τη δύναμη να ξεγελάει το θάνατο.

Έρχεται στις 9 Ιουλίου.

Last Summer

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του σε μία μικρή, παραθαλάσσια πόλη, ο Ντενίζ αναζητάει την τρυφερότητα του παιδικού του έρωτα, ενώ εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο.

Έρχεται στις 9 Ιουλίου.

A Classic Horror Story

Υπόθεση: Οι επιβάτες ενός λεωφορείου δολοφονούνται με τελετουργικό τρόπο ο ένας μετά τον άλλο σε μια ιστορία τρόμου που δεν της λείπει ούτε η ένταση ούτε οι ακραίες σκηνές.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου.

The Guide to the Perfect Family

Υπόθεση: Ένα ζευγάρι στο Κεμπέκ βιώνει τα προβλήματα, την πίεση και τις υψηλές προσδοκίες της ανατροφής παιδιών σε μια κοινωνία με εμμονές για την επιτυχία και τα social media.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου.

Chernobyl 1986

Υπόθεση: Αφού ξαναβρίσκει μια χαμένη αγάπη, ο πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή, αλλά η καταστροφή στο Τσερνόμπιλ τον ωθεί ξανά στον κίνδυνο.

Έρχεται στις 21 Ιουλίου.

Blood Red Sky

Υπόθεση: Σε μια υπερατλαντική πτήση με τον γιο της, μια μυστηριώδης άρρωστη γυναίκα εξαπολύει το σκοτεινό μυστικό της, όταν τρομοκράτες επιχειρούν να καταλάβουν το αεροπλάνο.

Έρχεται στις 23 Ιουλίου.

Το τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου

Υπόθεση:  Η απαγορευμένη ερωτική σχέση ενός ζευγαριού τη δεκαετία του 1960 (Σαϊλίν Γούντλεϊ και Κάλουμ Τέρνερ) έρχεται στο φως, όταν μια φιλόδοξη δημοσιογράφος (Φελίσιτι Τζόουνς) ανακαλύπτει έναν “θησαυρό” μυστικών ερωτικών επιστολών. Μια διασκευή του σαρωτικού, ρομαντικού μυθιστορήματος της Τζότζο Μόις. Συμμετέχουν οι Τζο Άλγουιν και Ναμπάν Ριζγουάν.

Έρχεται στις 23 Ιουλίου.

Resort to Love

Υπόθεση: Για να ξεπεράσει έναν χωρισμό, μια τραγουδίστρια αποφασίζει να τραγουδήσει σε ένα τροπικό θέρετρο που θυμίζει παράδεισο – μέχρι που καταφτάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες.

Έρχεται στις 29 Ιουλίου.

Ο τελευταίος μισθοφόρος

Υπόθεση: Ένας μυστηριώδης μυστικός πράκτορας που έχει αποκηρυχθεί από την κυβέρνησή του πρέπει να επιστρέψει στη Γαλλία, όταν ο γιος του παγιδεύεται από μια διεθνή τρομοκρατική οργάνωση.

Έρχεται στις 30 Ιουλίου.

Οδός Τρόμου

Υπόθεση:  Το 1994, μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει ότι τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν την πόλη τους για πολλές γενιές μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους – και ότι οι ίδιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι. Βασισμένη στην μπεστ σέλερ σειρά τρόμου του Ρ. Λ. Στάιν, η τριλογία ακολουθεί τον εφιάλτη μέσα από τη μοχθηρή ιστορία του Σεϊντισάιντ.

Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994 – 2 Ιουλίου

Οδός Τρόμου – Μέρος 2: 1978 – 9 Ιουλίου

Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666 – 16 Ιουλίου

Υπόθεση: Ταραγμένος από την αυτοκτονία ενός φίλου του, ένας παίκτης ποδοσφαίρου σε σχολείο κωφών αντιμετωπίζει οικογένεια και σχέσεις, περιμένοντας τον αγώνα για τη γιορτή αποφοίτων.

Έρχεται την 1η Ιουλίου.

Cat People

Υπόθεση: Οι λάτρεις των γατών είναι πολλοί και διαφορετικοί, αλλά μοιράζονται μια κοινή αγάπη για τα χαριτωμένα αιλουροειδή. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ δείχνει τις ιστορίες τους.

Έρχεται στις 7 Ιουλίου.

Dogs

Υπόθεση: Η αγάπη για τα σκυλιά τους –και η αγάπη των σκύλων τους προς αυτούς– γίνεται σωτήρια για έναν αστροναύτη, έναν Βραζιλιάνο ιερέα, έναν βοηθό ενός μπουλντόγκ-μασκότ κ.ά.

Έρχεται στις 7 Ιουλίου.

Heist

Υπόθεση: Το Heist είναι μία true crime σειρά, η οποία θα επικεντρώνεται σε 3 από τις μεγαλύτερες ληστείες που έχουν γίνει ποτέ στις Η.Π.Α.Η μ πρώτη θα έχει τον τίτλο Sex Magick Money Murder και θα δείξει μία 21χρονη με τον πρώην εραστή της να κλέβουν εκατομμύρια από ένα καζίνο στο Las Vegas. Η δεύτερη, ονομάζεται The Money Plane και έχει στο επίκεντρο έναν άντρα που ξεφεύγει με μία αμύθητη περιουσία από το αεροδρόμιο του Miami. Τέλος, η τρίτη, The Bourbon King θα παρουσιάσει το οργανωμένο έγκλημα ενός δικτύου λαθρεμπόρων. Στη σειρά του Netflix μάλιστα θα περιλαμβάνονται και πραγματικές συνεντεύξεις εκτός των άλλων.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου.

Explained: Season 3

Υπόθεση: Από γαλαζοαίματους και μεγάλες δηλώσεις, μέχρι σκύλους και πλαστικές επεμβάσεις, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ με διάσημους αφηγητές παρουσιάζει πολλά συναρπαστικά θέματα.

Από τις 16 Ιουλίου κάθε εβδομάδα έρχεται και ένα νέο επεισόδιο.

The Movies That Made Us

Υπόθεση: Μάθετε την αληθινή ιστορία αξέχαστων, διαχρονικών μπλοκμπάστερ. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και εκπρόσωποι του χώρου μάς συντροφεύουν σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

Έρχεται στις 23 Ιουλίου.

Myth & Mogul: John DeLorean

Υπόθεση: Με συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητο υλικό που έχει γυρίσει ο Ντι Έι Πενεμπέικερ, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά την άνοδο και την πτώση ενός θρύλου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Έρχεται στις 30 Ιουλίου.

Πηγή: neolaia.gr 

Money Review