Life & Arts Παρασκευή 7/05/2021, 20:54
LIFE & ARTS

Τα μαγιό Zebras & Libras χρωματίζουν το αστικό καλοκαίρι

Η νέα συλλογή SS21 της Zebras & Libras είναι διαθέσιμη

Τα μαγιό Zebras & Libras χρωματίζουν το αστικό καλοκαίρι

Είναι μία πολύ συχνή εικόνα στα μέχρι τώρα αστικά καλοκαίρια μου – μεσημέρι Σαββάτου, εγώ σε μια μικρή φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι μου, ένα δροσερό ελαφρύ κοκτέιλ και να ακούγεται το τραγούδι «Everybody loves the sunshine». Αγαπώ το φως του ήλιου, το καλοκαίρι, τη θάλασσα, το αλάτι στο κορμί και στα φρούτα που πλένω στη θάλασσα πριν τα φάω στην παραλία, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να δραπετεύω τα Σαββατοκύριακα για μια βουτιά γύρω από την Αθήνα -είμαι τυχερή, όμως, γιατί έχω βρει αυτόν τον τρόπο να φέρνω στο σπίτι μου αυτό που μου λείπει. Γι’ αυτό και ένα ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη μου, όταν είδα τη φωτογραφία με τη φουσκωτή πισίνα από την καμπάνια για τη νέα συλλογή μαγιό, καλοκαιρινών ρούχων και αξεσουάρ του brand Zebras & Libras. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά ελληνικά brands έφερε κι εκείνο το καλοκαίρι στην πόλη μας από νωρίς με τα νέα σχέδια και τις ιδέες του!

Το brand Zebras & Libras είναι ένα sustainable ελληνικό fashion brand με κομμάτια από πολυτελή και φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα και υλικά, με ευφάνταστα και εξαιρετικά σε εφαρμογή μαγιό για όλες τις γυναίκες που εξασφαλίζουν ένα διασκεδαστικό και effortlessly cool στυλ -ένας συνδυασμός της κουλτούρας του surf με την κοσμοπολίτικη, κομψή αισθητική του μεσογειακού καλοκαιριού.

Στη φωτογραφία με την πισίνα διακρίνεται το σχέδιο Silla Tropical με sporty crop top και τροπικά φλοράλ μοτίβα, αλλά το πιο αγαπημένο μου σχέδιο της κολεξιόν είναι το Silla Bamboo – με το ίδιο crop top σε σπορ κόψιμο, αλλά με μοτίβο που με κάνει να φαντάζομαι πως βρίσκομαι σε μία μαγική, τροπική ζούγκλα ανάμεσα σε πολύχρωμα μπαμπού και εξωτικά ζώα, βουτώντας σε κρυστάλλινους καταρράκτες. Μπορείτε να αποφασίσετε για το δικό σας αγαπημένο από τη νέα συλλογή SS21 Zebras & Libras και να φανταστείτε πού θα θέλατε να το πρωτοφορέσετε!

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS