Life & Arts Δευτέρα 26/04/2021, 17:19
LIFE & ARTS

Ρετάλια της Louis Vuitton και της Dior πωλούνται από 3 ευρώ

Ρετάλια της Louis Vuitton και της Dior πωλούνται από 3 ευρώ

Τα υφάσματα των πανάκριβων brands της που έμειναν αχρησιμοποίητα πουλά τώρα η LVMH και μάλιστα σε τιμές ευκαιρίας.

Το νέο online κατάστημα του ομίλου, με την ονομασία Nona Source, βγήκε στον  αέρα σήμερα και σύμφωνα με τα όσα είπε εκπρόσωπος της LVMH στο Business Insider, θα πουλά υφάσματα από όλα τα brands του ομίλου που περίσσεψαν από τις κολεξιόν. Σημειώνεται ότι στην LVMH ανήκουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Stella McCartney και Celine.

Το online κατάστημα απευθύνεται σε επαγγελματίες, όπως σχεδιαστές μόδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τα υφάσματα που έμειναν αχρησιμοποίητα στους οίκους αυτούς  σε τιμές που ξεκινούν από τα 3 ευρώ το μέτρο και φτάνουν στα 50 ευρώ το μέτρο για το κασμίρι.

Η λειτουργία του καταστήματος εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της LVMH να γίνει πιο βιώσιμη τα επόμενα 10 χρόνια.

Το κατάστημα ήταν μία πρόταση την οποία κατέθεσαν τρεις υπάλληλοι της LVMH στο πλαίσιο του προγράμματος «Disrupt, Act, Risk to be an Entrepreneur» (DARE), που επιτρέπει στους χιλιάδες υπαλλήλους του ομίλου να προτείνουν τις ιδέες τους στη διοίκηση και να τις μετατρέψουν σε πραγματικά projects.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS