LIFE & ARTS

Η πιο stylish καλοκαιρινή συνεργασία στην ελληνική μόδα

Η πιο stylish καλοκαιρινή συνεργασία στην ελληνική μόδα

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι πιο νέοι, τις τελευταίες μέρες τραγουδάω από μέσα μου συνέχεια το “Ella, elle l’a”, τη μεγάλη 80s επιτυχία της France Gall, της γαλλίδας με το απαράμιλλο στυλ που ήταν και μούσα του Serge Gainsbourg. Ο λόγος που το τραγούδι αυτό έχει κολλήσει στο μυαλό μου είναι τα Ella ankle strap heels, το πιο στυλάτο σχέδιο για το φετινό καλοκαίρι, αποτέλεσμα μιας μοναδικά δημιουργικής, ελληνικής συνεργασίας!

Τρία φρέσκα, μοντέρνα ελληνικά brands, γεμάτα όρεξη και ενθουσιασμό για τη μόδα, με πάθος και έμπνευση που ξεχειλίζουν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σχεδίασαν το παπούτσι που ήδη έχει κατακτήσει το Instagram, και σύντομα τους δρόμους στις πόλεις και τα σοκάκια στα νησιά! Tα brands Stefania Vaidani, Mayol και Iride de Portu επέλεξαν την ψάθα, το πράσινο της σμαραγδένιας θάλασσας και μια αλυσίδα με charms να δένει στον αστράγαλο για να κλέψουν τις καρδιές μας με τα Ella ankle strap heels. 

Το χαμηλό κομψό τακούνι, ο έμπειρος σχεδιασμός και τα μαλακά υλικά προσφέρουν την άνεση που θα χρειαστώ για να φοράω τα Ella στις πρώτες ατελείωτες βόλτες στα μπαρ, σε μία μικρή απόδραση στην κοσμοπολίτικη Ύδρα και στις καλοκαιρινές εξορμήσεις που ονειρεύομαι να ακολουθήσουν! Οι προπαραγγελίες για τα Ella ankle strap heels έχουν ήδη ξεκινήσει – μην χάσετε τη δική σας ευκαιρία!

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News