Business & Finance Πέμπτη 21/10/2021, 13:35
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η γυναίκα που σχεδιάζει τα ταξίδια των προέδρων και των πρωθυπουργών

Η γυναίκα που σχεδιάζει τα ταξίδια των προέδρων και των πρωθυπουργών

Όπως ο καθένας από εμάς επιθυμεί να κάνει ορισμένα ταξίδια αναψυχής στη ζωή του, την ίδια ακριβώς επιθυμία έχουν και οι ηγέτες αυτού του κόσμου. Δηλαδή πρωθυπουργοί και πρόεδροι διάφορων χωρών. Είτε πρόκειται για νυν, είτε πρόκειται για πρώην. 

Αυτή την ανάγκη, επομένως, έρχεται να κάνει πραγματικότητα μία γυναίκα, η Jaclyn Sienna India, η οποία έχει ιδρύσει μία εταιρεία υπερπολυτελών τουριστικών ταξιδιών, τη Sienna Charles.  

«Προσωπική επαφή, ασφάλεια, αποκλειστικότητα και διακριτικότητα. Αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά θέλουν να συναντούν οι ηγέτες σε ένα προσωπικό τους ταξίδι» εξηγεί η ίδια, μιλώντας στο CNN Travel.

«Μοιάζει με θέατρο. Οι ηγέτες έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για το μέρος που τους αρέσει. Πόσο εξωτικό και υπέροχο είναι. Και θέλουν να συμπληρώσουν αυτή την εικόνα με ξεχωριστές στιγμές» σπεύδει να προσθέσει. 

Διαβάστε επίσης: Χίθροου: Οργή στις αεροπορικές για την αύξηση των χρεώσεων έως και 56%

Ανάμεσα στους πελάτες της India είναι τουλάχιστον 15 πρόεδροι και πρωθυπουργοί, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 100 διαφορετικά ταξίδια. 

«Είτε πρόκειται για πρόεδρο ή δισεκατομμυριούχο ή διάσημο, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Εάν καταλάβεις τι τους κάνει κλικ και γιατί θέλουν να κάνουν αυτό το ταξίδι, τότε θα έχεις μια επιτυχημένη σχέση μαζί τους» εξηγεί, στη συνέχεια. 

Η έκπληξη στον Μπους

Το 2015, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους είχε επισκεφτεί για προσωπικούς λόγους την Αιθιοπία, τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. 

Όταν έφθασε στο χριστιανικό χωριό Lalibela, δεκάδες παιδάκια, φορώντας μπλε καπέλα που έγραφαν «Texas Ranger» (δημοφιλής ομάδα μπέιζμπολ του Τέξας), τού επιφύλαξαν ένα θερμό και ευχάριστο καλωσόρισμα.  

Διαβάστε επίσης: Sold out η 28η Οκτωβρίου – Οι Έλληνες ανακαλύπτουν ξανά το ταξίδι

«Είχαμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις σε αυτό το ταξίδι. Αγόρασα περίπου 100 τέτοια καπέλα. Και όταν έφθασε στο χωριό ο Μπους, όλα τα παιδιά είχαν από ένα» θυμάται χαρακτηριστικά η India. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News