Business & Finance Σάββατο 29/04/2023, 11:28
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε αυτό το μέρος, περιμένουν την πτήση τους…από το τζακούζι 

Τη θέα των αεροπλάνων, σε συνάρτηση με αυτή του όρους Φούτζι, από το τζακούζι, μπορούν να απολαύσουν όσοι βρίσκονται εκεί

Σε αυτό το μέρος, περιμένουν την πτήση τους…από το τζακούζι 

Τη θέα των αεροπλάνων, σε συνάρτηση με αυτή του όρους Φούτζι, μπορούν να απολαύσουν οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο του Διεθνούς Αεροδρομίου του Τόκιο, Haneda, που άνοιξε πρόσφατα, τη στιγμή μάλιστα, που βρίσκονται μέσα στο ζεστό τζακούζι. 

Το Hotel Villa Fontaine Premier & Grand Haneda Airport άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο, διαθέτει 1.717 δωμάτια και συνδέεται απευθείας με τον τερματικό σταθμό 3 του διεθνούς αεροδρομίου Haneda. Μαζί με το σπα του ξενοδοχείου, που είναι εξοπλισμένο με εσωτερικό και εξωτερικό φυσικό τζακούζι -ή αλλιώς ιαματική πηγή-, προσφέρει τα πάντα από σουίτες φιλικές προς τα παιδιά μέχρι γυμναστήριο και εστιατόρια.

Αυτό που το κάνει μοναδικό, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, είναι ότι αποτελεί επίσης μέρος του Haneda Airport Garden, μιας εμπορικής εγκατάστασης πολλαπλών χρήσεων και τερματικού σταθμού λεωφορείων που κατασκευάστηκε από την ιαπωνική εταιρεία ακινήτων Sumitomo Realty Group.

Με όνομα «πόλη όπου συγκεντρώνονται και ζουν οι άνθρωποι», το συγκρότημα διαθέτει περίπου 74 καταστήματα σε δύο ορόφους που συγκεντρώνουν αφορολόγητα τρόφιμα και αναμνηστικά και από τις τέσσερις γωνιές της Ιαπωνίας.

«Στο μέλλον, θα θέλαμε οι επισκέπτες να μπορούν να κάνουν περισσότερα από το να πραγματοποιούν τις αγορές τους. Για παράδειγμα, θα θέλαμε να μπορούν να συμμετέχουν σε εμπειρίες όπως παραδοσιακά εργαστήρια παρασκευής πράσινου τσαγιού ή γλυκών που πυροδοτούν την περιέργεια και την επιθυμία τους να επισκεφτούν άλλες περιοχές της Ιαπωνίας», είπε ο Katsuyuki Tou, γενικός διευθυντής του Haneda Airport Garden.

«Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε την αναζωογόνηση του τουρισμού στην Ιαπωνία, με τον Κήπο του Αεροδρομίου Haneda να λειτουργεί ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού για τους επισκέπτες».

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN 

Διαβάστε επίσης: 

Γιατί τα αεροπορικά εισιτήρια είναι (και θα παραμείνουν) ακριβά;

Αυτή είναι η «άγνωστη» πόλη του μέλλοντος; 

Ποια πόλη έχει τα περισσότερα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο; 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News