Business & Finance Πέμπτη 12/08/2021, 13:48
ΑΓΟΡΕΣ

Μέσι: Σε κρυπτονόμισμα μέρος της «χρυσής» αμοιβής

Μέσι: Σε κρυπτονόμισμα μέρος της «χρυσής» αμοιβής

Σε εντυπωσιακό ράλι επιδίδεται το $PSG το κρυπτονόμισμα που δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2020 η Παρί Σεν Ζερμέν για τους οπαδούς της. Και τούτο γιατί έγινε γνωστό ότι μέρος της παχυλής αμοιβής του (41 εκατ. δολάρια ετησίως συν τα μπόνους) που θα λάβει ο Λιονέλ Μέσι θα καταβληθεί σε αυτό το κρυπτονόμισμα. 

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο γαλλικός σύλλογος τονίζοντας ότι πρόκειται για μία κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να είναι «ένα από τα πιο καινοτόμα και avant garde εμπορικά σήματα στην αγορά του παγκόσμιου αθλητισμού». 

Ο Μαρκ Άρμστρονγκ, διευθυντικό στέλεχος της PSG, σημείωσε ότι το $PSG Fan Tokens, που στηρίζεται στην τεχνολογία της Socios.com, έχει βοηθήσει τον σύλλογο να δημιουργήσει μία σημαντική πηγή εσόδων. Η Μάντσεστερ Σίτι λανσάρισε το δικό της κρυπτονόμισμα, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία. 

Ο πρόεδρος της PSG χθες, Τετάρτη, απαντώντας στην κριτική ότι το ποσό που δίνεται στον 34χρονο Αργεντίνο είναι υπέρογκο, είχε σχολιάσει ότι ο κόσμος θα «σοκαριστεί» από το μέγεθος των εσόδων που θα φέρει η μεταγραφή αυτή στην ομάδα. 

moneyreview.gr 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News