Business & Finance Δευτέρα 12/09/2022, 08:30
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Με αγάπη, Elon»: Μια φοιτητική σχέση που έγινε χρυσωρυχείο

«Με αγάπη, Elon»: Μια φοιτητική σχέση που έγινε χρυσωρυχείο

Δεκαοκτώ φωτογραφίες, μία κάρτα γενεθλίων με την υπογραφή του και ένα κολιέ που της είχε χαρίσει: Αυτά έχει κρατήσει η Jennifer Gwynne από τη σχέση που διατηρούσε με τον Elon Musk όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο University of Pennsylvania, το 1994. Τώρα που ο παλιός της έρωτας είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αποφάσισε να βγάλει αυτά τα αναμνηστικά στο σφυρί.

Και όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Έως χθες το βράδυ, η κάρτα γενεθλίων στην οποία ο Musk υπογράφει «Με αγάπη, Elon», είχε 23 προσφορές που έφταναν στα 10.000 δολάρια.

Η δημοπρασία των αντικειμένων γίνεται μέσω της RR Auction. Ανάμεσα σε αυτά είναι 18 φωτογραφίες που δείχνουν τον νεαρό τότε Musk να κάνει παρέα με φίλους, να αράζει στον κοιτώνα και να αγκαλιάζει την Gwynne.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης το κολιέ που είχε κάνει δώρο στην τότε σύντροφό του ο σημερινός δισεκατομμυριούχος. Το κόσμημα φέρει ένα σμαράγδι από ορυχείο στη Ζάμπια που ανήκει στον πατέρα του, Errol Musk.

Σύμφωνα με την Independent, η Gwynne, η οποία έβγαινε με τον Musk για ένα διάστημα το 1994, αποφάσισε να πουλήσει τα αντικείμενα για να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει το κόστος των σπουδών του θετού της γιού.

Σε μια συνέντευξή της στο Insider Edition, η προ 30ετίας σύντροφός του έχει πει ότι ο σημερινός CEO της Tesla οραματιζόταν από τότε κιόλας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. «Μιλούσε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μιλούσε για εναλλακτικές πηγές καυσίμων», είπε.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Απροσδόκητη φιλία: Πώς ένας 23χρονος από την Ινδία έγινε ο «κολλητός» του Elon Musk

Ο παρεξηγημένος Elon Musk: Τι λένε για τον πλουσιότερο άνθρωπο της γης αυτοί που τον γνωρίζουν

Η ταλαντούχα οικογένεια Musk: Πρωτοσέλιδο με μαγιό στα 74 για τη μητέρα του Μίδα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News