Business & Finance Πέμπτη 8/09/2022, 08:48
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι δουλειά έχει η Kim Kardashian στη Wall Street;

Τι δουλειά έχει η Kim Kardashian στη Wall Street;

Η Kim Kardashian μπαίνει στον κόσμο των private equity.

Συνεργάζεται με τον Jay Sammons, πρώην στέλεχος της Carlyle Group, για να ξεκινήσει την SKKY Partners, μια νέα εταιρεία που θα επενδύει σε επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης σε διάφορους τομείς, όπως η φιλοξενία, τα media και τα καταναλωτικά προϊόντα.

Το fund δεν έχει αρχίσει ακόμη να συγκεντρώνει χρήματα και η SKKY έχει αποκαλύψει λίγα για τις φιλοδοξίες της. Ωστόσο, το δίδυμο Sammons-Kardashian είπε στη Wall Street Journal ότι η SKYY θα κάνει επενδύσεις σε εταιρείες, είτε παίρνοντας τον πλήρη έλεγχό τους ή ένα ποσοστό μειοψηφίας.

 «Το συναρπαστικό κομμάτι είναι να καθίσεις μαζί με αυτούς τους ιδρυτές και να καταλάβεις ποιο είναι το όνειρό τους», είπε η Kardashian στη WSJ.  «Θέλω να υποστηρίξω αυτό (το όνειρο), όχι να αλλάξω το DNA τους, αλλά απλώς να τους υποστηρίξω και να τους πάω σε ένα διαφορετικό επίπεδο».

Ο Sammons άφησε την Carlyle αυτό το καλοκαίρι μετά από 16 χρόνια στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια των οποίων επένδυσε σε πολλές γνωστές εταιρείες, όπως στο brand Supreme και στην Beats by Dre. Έχει σχέσεις με την οικογένεια Kardashian εδώ και αρκετά χρόνια και τους προσέγγισε με την ιδέα. Η Kris Jenner, μητέρα και μάνατζερ της Kardashian, θα είναι partner στην SKKY.

Η Kim Kardashian είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος, καθώς η εταιρεία εσωρούχων της, η Skims αποτιμήθηκε στα 3 δισ. δολάρια στον τελευταίο γύρο άντλησης κεφαλαίων της. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της οφείλεται επίσης στη σειρά μακιγιάζ της, KKW Beauty, ενώ κατέχει και άλλα περιουσιακά στοιχεία, μετρητά, επενδύσεις και ακίνητα.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Οι συμβουλές για cryptos από Kim Kardashian και Floyd Mayweather που τους οδήγησαν στα δικαστήρια

Ποιο ανταγωνιστικό brand «έκλεψε» τους Αγγέλους της Victoria’s Secret

Μόνο οκτώ διασημότητες του Χόλιγουντ είναι δισεκατομμυριούχοι – Η λίστα 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News