Business & Finance Τρίτη 21/06/2022, 08:42
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικογενειακά προβλήματα για τον Elon Musk: Η διεμφυλική κόρη του δεν θέλει καμία σχέση μαζί του

Οικογενειακά προβλήματα για τον Elon Musk: Η διεμφυλική κόρη του δεν θέλει καμία σχέση μαζί του

Αυτή την εποχή, το όνομα του Elon Musk μοιάζει να βρίσκεται παντού. Ο CEO της Tesla είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, θέλει να αγοράσει το Twitter, μιλάει για τα εργασιακά, παίρνει θέση για την πολιτική και βρίσκεται κάτω από τους προβολείς με ό,τι κάνει. Όμως όπως φαίνεται τώρα, ένα από τα παιδιά του πολυπράγμονα δισεκατομμυριούχου δεν θέλει να έχει καμία σχέση με όλα αυτά – και με εκείνον. 

Η διεμφυλική κόρη του Elon Musk,  γνωστή έως πρότινος ως Xavier Alexander Musk, μόλις έγινε 18 ετών και κατέθεσε αίτηση για τα αλλάξει το όνομά της. Ο στόχος της αλλαγής είναι διπλός: Θέλει να αντανακλά τη νέα ταυτότητα φύλου της, αλλά και να κόψει κάθε δεσμό με τον διάσημο πατέρα της. «Δεν μένω πια με τον βιολογικό πατέρα μου και δεν επιθυμώ να έχω καμία σχέση μαζί του με κανέναν τρόπο, είδος ή μορφή», γράφει στην αίτηση. 

Η κόρη του Musk ζητά από το δικαστήριο της Σάντα Μόνικα να αλλάξει το όνομά της και το πιστοποιητικό γέννησης, ώστε να μετατρέψει το φύλο από αρσενικό σε θηλυκό.  Το νέο της όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. 

Το 18χρονο κορίτσι είναι παιδί του Musk με την Justine Wilson. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2008. 

Όπως σημειώνει το Reuters, τα έγγραφα αυτά δεν δίνουν άλλες εξηγήσεις γύρω από το ρήγμα στις σχέσεις του Musk με την κόρη του. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο ο Musk είχε δηλώσει την υποστήριξή του προς το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, εκλεγμένοι εκπρόσωποι των οποίων στηρίζουν νομοσχέδιο που θα περιορίζει τα δικαιώματα των τρανς ατόμων σε πολιτείες ανά τις ΗΠΑ. 

Ο Musk έχει μιλήσει για τους διευμφυλικούς και τη νέα τάση του να επιλέγουν τις αντωνυμίες τις οποίες θέλουν να χρησιμοποιούν οι άλλοι όταν αναφέρονται σε αυτούς, λέγοντας το 2020 στο Twitter: «Στηρίζω απόλυτα τους τρανς αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης». 

Υπενθυμίζεται ότι Elon Musk είχε αποκτήσει με την συγγραφέα Justine Wilson πέντε γιους: τους δίδυμους Griffin and Xavier και τα τρίδυμα Damian, Saxon και Kai.

Επιπλέον, απέκτησε δύο παιδιά με την Καναδή μουσικό Grimes: Τον περίπου δύο ετών X Æ A-XII (τον οποίο αποκαλούν χαϊδευτικά X) και την Exa Dark Sideræl (ή αλλιώς Υ), η οποία γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 από παρένθετη μητέρα. 

Το πρώτο του παιδί, o Nevada Alexander Musk, γεννήθηκε το 2002, αλλά πέθανε όταν ήταν μόλις 10 εβδομάδων από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Η ταλαντούχα οικογένεια Musk: Πρωτοσέλιδο με μαγιό στα 74 για τη μητέρα του Μίδα

O Elon Musk απέκτησε στα κρυφά και άλλο παιδί – Το εξωφρενικό όνομά του

Elon Musk: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πλουσιότερου ανθρώπου της γης

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News