Business & Finance Σάββατο 19/02/2022, 21:20
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Elon Musk: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πλουσιότερου ανθρώπου της γης

Elon Musk: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πλουσιότερου ανθρώπου της γης

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή άνοιξε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη, έπειτα από τον χωρισμό του με την Καναδή τραγουδίστρια Grimes, τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Αφότου ο Elon Musk φωτογραφήθηκε να κατεβαίνει από το ιδιωτικό του τζετ στο Λος Άντζελες συνοδευόμενος από μία κοκκινομάλλα, τα ξένα μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν την ταυτότητά της. Πρόκειται για την 27χρονη Αυστραλή ηθοποιό Natasha Bassett. 

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

 

Η Bassett θα παίξει στη νέα ταινία για τη ζωή του Elvis Presley, ενσαρκώνοντας την πρώτη σύντροφο του θρυλικού τραγουδιστή, Dixie Locke. 

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, Musk και Bassett βρίσκονται σε σχέση. «Έβγαιναν εδώ και αρκετούς μήνες και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μονογαμική σχέση», λέει πηγή που γνωρίζει. 

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Bassett (@natashabassett)

 

Ο Elon Musk χώρισε με την 33χρονη Grimes τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και μόλις ένα χρόνο από τη γέννηση του γιου τους, X Æ A-Xii. 

Elon Musk: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πλουσιότερου ανθρώπου της γης-1
Με την Grimes (φωτ.: AP)

Από το 2000 έως το 2008, ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla ήταν παντρεμένος με την συγγραφέα Justine Musk, με την οποία απέκτησε έξι παιδιά. 

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε δύο φορές την ηθοποιό Talulah Riley, ενώ από το 2017 έως το 2018 ήταν σε σχέση με την Amber Heard, με αποτέλεσμα να εμπλακεί στην δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ζει ο Elon Musk σε… μοναστήρι;

Πίτερ Διαμαντής: Ο Έλληνας φίλος του Elon Musk εξηγεί γιατί έγινε ο πλουσιότερος του κόσμου

«Ένιωσα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του»: Το ανθρώπινο πρόσωπο του Elon Musk

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News