Business & Finance Τετάρτη 22/11/2023, 13:33
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Paris Hilton: Τι και αν είχε συμφωνήσει πριν ένα μήνα; Η εταιρεία της ανέστειλε τις διαφημίσεις στο X

Paris Hilton: Τι και αν είχε συμφωνήσει πριν ένα μήνα; Η εταιρεία της ανέστειλε τις διαφημίσεις στο X

Η εταιρεία της Paris Hilton, 11:11 Media, απέσυρε μια διαφημιστική καμπάνια από τo X, του Elon Musk, μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση αποκλειστικής συνεργασίας με την πλατφόρμα. 

Πρόκειται για το τελευταίο brand, ανάμεσα σε άλλα, που σταμάτησε τις διαφημιστικές δαπάνες στον ιστότοπο, που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Twitter, λόγω ανησυχιών για αντισημιτισμό και υπέρναζιστικό περιεχόμενο.

Η απόφαση της εταιρείας της Hilton να σταματήσει τη διαφήμισή της είναι ένα πλήγμα για το X και την διευθύνουσα σύμβουλο της πλατφόρμας, Linda Yaccarino, η οποία ανακοίνωσε μια σημαντική διαφημιστική συνεργασία με τη Hilton πριν από μερικές εβδομάδες. Η συμφωνία, η οποία προβλήθηκε από τη Yaccarino ως μια μακροπρόθεσμη, «επίσημη συνεργασία» μεταξύ Hilton, 11:11 Media και X, είχε ως στόχο να δημιουργήσει «ένα σημείο εκκίνησης για νέες πρωτοβουλίες σε βίντεο και ζωντανές μεταδόσεις, live εμπόριο και πολλά ακόμη». 

Η Yaccarino, πρώην διευθύντρια του εμπορικού τμήματος της NBCUniversal, έχει επιφορτιστεί να προσελκύει επιφυλακτικούς διαφημιστές πίσω στο X παρά την ταραχώδη ηγεσία του Musk. Σε αυτή της την προσπάθεια, ανακήρυξε τη Hilton «βασίλισσα της ποπ κουλτούρας» και περιέγραψε τη συνεργασία ως «μια νέα εποχή» που θα υπήρχε αποκλειστικά στο X.

Ένας εκπρόσωπος της Hilton αρνήθηκε να σχολιάσει εάν η αναστολή της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας 11:11 σήμαινε επίσης το τέλος της συνεργασίας της Hilton με το X, μεταδίδει το CNN. 

Η Hilton παραμένει ενεργή στην πλατφόρμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, @ParisHilton, όπου έχει συγκεντρώσει 16,6 εκατομμύρια followers.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Είναι «παθολογικό» για τις εταιρείες να διαφημίζονται στο X, λέει ο καθηγητής του Yale

Elon Mask: Θύελλα αντιδράσεων από την αντισημιτική του ανάρτηση

Sam Altman: Είναι ένας νέος Steve Jobs ή ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στη γη; 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News