Business & Finance Τρίτη 23/05/2023, 19:59
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Zoom: Με πιο αργούς ρυθμούς από το αναμενόμενο, το σχέδιο αύξησης των πωλήσεων 

Zoom: Με πιο αργούς ρυθμούς από το αναμενόμενο, το σχέδιο αύξησης των πωλήσεων 

Η Zoom Video Communications Inc. ανέφερε ότι ένα σχέδιο αύξησης των πωλήσεων με εταιρικούς πελάτες, ενδέχεται να μην προχωρήσει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, με αποτέλεσμα η μετοχή της να υποχωρήσει. 

Η εταιρεία, η οποία αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία τηλεδιάσκεψης κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, δεν πρόσθεσε τόσους μεγάλους εταιρικούς πελάτες όσο περίμεναν οι αναλυτές. Αυτοί οι επιχειρηματικοί πελάτες βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο του Zoom και είναι ζωτικής σημασίας για να δείξουν ότι η εταιρεία μπορεί να αναζωογονήσει την ανάπτυξη των πωλήσεών της.

Ωστόσο, το Zoom αύξησε τις προβλέψεις πωλήσεων για ολόκληρο το έτος, ένα θετικό σημάδι για την προσπάθεια του κατασκευαστή λογισμικού να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε έναν κόσμο μετά την πανδημία. 

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια δήλωσε ότι είχε 215.900 εταιρικούς πελάτες την περίοδο που έληξε στις 30 Απριλίου, σημειώνοντας αύξηση 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Από αυτούς τους πελάτες, οι 3.580 συνεισέφεραν περισσότερα από 100.000 δολάρια σε τελικά έσοδα 12 μηνών, μία ετήσια αύξηση 23%. 

Ωστόσο, το μερίδιο των εσόδων από μεγάλες επιχειρήσεις το τρίμηνο — 57% — παρέμεινε αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι 1.300 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους στο πλαίσιο μιας αναδιάρθρωσης.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Η Zoom απολύει 1.300 υπαλλήλους, δηλαδή περίπου το 15% του εργατικού δυναμικού της

Πώς να γλιτώσετε τα ανούσια zoom – 5 συμβουλές

Διαδικτυακός κτηνίατρος μέχρι… καθηγητής για influencers: 5 επαγγέλματα που δεν υπήρχαν πριν 5 χρόνια

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS