Business & Finance Δευτέρα 8/05/2023, 14:23
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Binance: Πιο ακριβές οι αναλήψεις Bitcoin – Διέκοψε δύο φορές τις συναλλαγές

Binance: Πιο ακριβές οι αναλήψεις Bitcoin – Διέκοψε δύο φορές τις συναλλαγές

Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων διέκοψε τις αναλήψεις Bitcoin, επικαλούμενο μεγάλο όγκο συναλλαγών και υπερφόρτωση του δικτύου. Ο λόγος για την Binance, η οποία προκειμένου να αντιμετωπίσει το ζήτημα, αποφάσισε να αυξήσει την προμήθεια.

Η κάθε διακοπή διήρκεσε περίπου ένα δίωρο και ήταν αρκετό, ώστε να προκαλέσει αξιοσημείωτη πτώση στην αγορά. Σύμφωνα με στοιχεία του CoinMarketCap, η αποτίμηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων έχει συρρικνωθεί κατά περίπου 2,86% το τελευταίο εικοσιτετράωρο και ανέρχεται πλέον στο 1,15 τρισ. δολάρια.

Το Bitcoin έκανε απότομη βουτιά χθες και παρότι έχει ανακτήσει ένα μέρος των απωλειών αυτή τη στιγμή συνεχίζει να καταγράφει πτώση άνω του 3,1%, στα 27.964 δολάρια περίπου. Πτωτική πορεία ακολουθεί και το Ethereum με απώλειες της τάξης του 2,5%, όπως αντίστοιχα και το Binance Coin (-2,3%), το Solana (-4,1%) και το Cardano (-2,7%).

«Προκειμένου να αποτραπεί αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον, προσαρμόστηκαν οι προμήθειές μας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα και θα προσαρμόσουμε ανάλογα, εφόσον χρειαστεί», δήλωσε η Binance μέσω Twitter. «Η ομάδα μας προσπαθεί να επιτρέψει τις αναλήψεις του δικτύου Lightning, οι οποίες βοηθούν σε τέτοια περιστατικά», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των μη επιβεβαιωμένων συναλλαγών ανερχόταν σχεδόν στις 500.000 όταν συνέβη η δεύτερη διακοπή, ενώ έφτανε τις 400.000 στην πρώτη. Σύμφωνα με το CoinDesk, ο αριθμός έχει αρχίσει να μειώνεται.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Binance: Ξανά δυνατές οι αναλήψεις Bitcoin μετά το προσωρινό κλείσιμο

Λίχτενσταϊν: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να δέχεται bitcoin για πληρωμές

Bitcoin: Πέρασε ο «χειμώνας» των cryptos – Στόχος τα 100.000 δολάρια έως τα τέλη 2024

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News