Business & Finance Τρίτη 26/10/2021, 15:08
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ: Άνοιξαν 11 νέες θέσεις – 416 προσλήψεις στις φυλακές

ΑΣΕΠ: Άνοιξαν 11 νέες θέσεις – 416 προσλήψεις στις φυλακές

Στη δημοσιότητα δόθηκε η προκήρυξη του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), η οποία αφορά την πλήρωση συνολικά 11 θέσεων  στον δημόσιο τομέα. 

Ειδικότερα, πρόκειται για: 

  • μία θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ  Ν.Π.Ι.Δ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης) 
  • τέσσερις θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) 
  • μία θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Συνήγορο του Πολίτη (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου 
  • τέσσερις θέσεις Ειδικών Επιστημόνων στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης- Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Υπουργείο Εσωτερικών) με θητεία, διάρκειας ίσης με τη θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου  
  • μία θέση Ελεγκτή Ιατρού με θητεία τριών ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης). 

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα). 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών αρχίζει στις 4 Νοεμβρίου  και ώρα 8:00, ενώ λήγει στις 22 Νοεμβρίου και ώρα 14:00. 

416 προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης 

Ταυτόχρονα, στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη η προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα των θέσεων 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News