ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών εισέρχεται η Dimand

Κατέθεσε φάκελο στις 7 Απριλίου

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών εισέρχεται η Dimand

Στο χρηματιστήριο σχεδιάζει να εισέλθει η Dimand του Δημήτρη Ανδριόπουλου, έχοντας καταθέσει αίτηση εισαγωγής στις 7 Απριλίου. Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, που διαθέτει προγραμματισμένες επενδύσεις της τάξεως του 1 δισ. ευρώ, επιδιώκει να αξιοποιήσει τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Κεφαλαιαγορά, σε μία συγκυρία ισχυρής ανόδου στην αγορά ακινήτων.

«Την επόμενη τετραετία έχουμε ένα χαρτοφυλάκιο έργων που αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Περιλαμβάνει επενδύσεις σε περισσότερα από 14 έργα, τα οποία δεν είναι «θεωρητικά», με κάποια από αυτά να υλοποιούνται ήδη και ορισμένα να κλείνουν τώρα και να ξεκινούν. Πραγματοποιούμε τα μεγαλύτερα έργα στην ιστορία μας με τους εταίρους μας, την EBRD, την HIG, την Prodea και την Premia. Πρόκειται για έργα 1 δισ. ευρώ που υλοποιεί η Dimand, αλλά χρηματοοικονομικά υλοποιούνται από κοινού με τους εταίρους μας» έχει αναφέρει στο Moneyreview.gr ο CEO της Dimand Δημήτρης Ανδριόπουλος. 

Μετά την, πρόσφατη, έναρξη λειτουργίας του Moxy Athens City στην Ομόνοια, ακολουθούν η παράδοση του συγκροτήματος κτηρίων Importex στη Συγγρού. Από αυτά το πρώτο κτήριο θα παραδοθεί στην Generali Ασφαλιστική τον Απρίλιο και το δεύτερο θα παραδοθεί το καλοκαίρι. Η εταιρεία μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώνει και το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ τέλη καλοκαιριού παραδίδει το κτήριο γραφείων στο Μαρούσι Kaizen Campus.  

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News