Business & Finance Τρίτη 12/04/2022, 11:59
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Centric: Απόκτηση δύο ακινήτων μέσω της θυγατρικής Bright Sky Properties

Centric: Απόκτηση δύο ακινήτων μέσω της θυγατρικής Bright Sky Properties

Στη διαδικασία εκποίησης ακινήτων-οικοπέδων που βρίσκονται στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής, συμμετείχε η Bright Sky Properties η κατά 100% θυγατρική του ομίλου Centric. 

Πρόκειται για δύο όμορα οικόπεδα συνολικής έκτασης 4.895,40 τ.μ.. Η εταιρεία αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής στον εν λόγω πλειστηριασμό με αποτέλεσμα να της κατακυρωθούν τα δύο οικόπεδα έναντι ποσού περίπου 1,7 εκατ. ευρώ. Τα δύο όμορα ακίνητα-οικόπεδα είναι άρτια και οικοδομήσιμα και ευρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών της μεταβίβασης της κυριότητας τους θα ακολουθήσουν.

«Εκτίμησή μας είναι ότι τα προς απόκτηση οικόπεδα μπορούν να αποτελέσουν είτε τη βάση για την κατασκευή σύγχρονων επαγγελματικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, είτε να διατεθούν προς πώληση καταγράφοντας σημαντικά κεφαλαιακά κέρδη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η συγκεκριμένη επενδυτική πράξη συνάδει με την εκφρασμένη επιθυμία του ομίλου να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και αποτελεί μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του τομέα αυτού», καταλήγει η ανακοίνωση.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News