Business & Finance Τρίτη 12/04/2022, 20:02
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NBA και Fanatics ανοίγουν το πρώτο κατάστημα της Λίγκας στο Παρίσι

Ως μέρος της συνεργασίας του ΝΒΑ με την Fanatics, έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν φέτος και άλλα διεθνή NBA Stores που θα διαχειρίζεται η Lids. Οι τοποθεσίες και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

NBA και Fanatics ανοίγουν το πρώτο κατάστημα της Λίγκας στο Παρίσι

Το NBA και η Fanatics, μια ψηφιακή αθλητική πλατφόρμα και ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους αδειοδοτημένων αθλητικών εμπορευμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωσαν ότι θα ανοίξουν το πρώτο NBA Store στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι. Το νέο κατάστημα, το οποίο θα λειτουργεί από τον κολοσσό της λιανικής Lids και θα βρίσκεται στη λεωφόρο Boulevard Saint- Michel 20 στη συνοικία του Παρισιού Καρτιέ Λατέν, θα αποτελέσει το τρίτο NBA Store στην Ευρώπη, μετά από αυτά του Λονδίνου και του Μιλάνου.  

Το τριώροφο κατάστημα, έκτασης άνω των 300 τετραγωνικών μέτρων, θα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επίσημων προϊόντων και memorabilia από το NBA και το WNBA, όπως φανέλες, ρούχα, καπέλα και άλλα αξεσουάρ, αθλητικά είδη, παιχνίδια και συλλεκτικά κομμάτια από μεγάλες μάρκες όπως Nike, Mitchell & Ness , New Era και Wilson. Το κατάστημα θα διαθέτει επίσης αποκλειστικά ρούχα με την επωνυμία NBA Paris, καθώς και ένα τμήμα όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να εξατομικεύσουν φανέλες και καπέλα και από τις 30 ομάδες του NBA.

Ως μέρος της συνεργασίας του ΝΒΑ με την Fanatics, έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν φέτος και άλλα διεθνή NBA Stores που θα διαχειρίζεται η Lids. Οι τοποθεσίες και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Σε αυτή την μοναδική συνάντηση της μόδας με τη μπασκετική κουλτούρα, το Παρίσι έχει παράδοση και μερικούς από τους πιο παθιασμένους φιλάθλους του NBA στην Ευρώπη», σχολίασε ο Steve Griffiths, Senior Director σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, Global Partnerships. «Ανυπομονούμε, μαζί με τη Fanatics και την Lids, να καλωσορίσουμε φιλάθλους από τη Γαλλία και όχι μόνο, σε αυτόν τον νέο, συναρπαστικό και διαδραστικό χώρο όπου θα μπορούν να γιορτάσουν την αγάπη τους για το ΝΒΑ με στυλ». 

«Η Lids είναι ενθουσιασμένη που φέρνει το πρώτο NBA Store στο Παρίσι», ανέφερε ο Britten Maughan, Πρόεδρος της Lids Sports Group. «Το κατάστημά μας στη Boulevard Saint-Michel θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε προιόντα NBA στη χώρα και θα αποτελέσει προορισμό τόσο  για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Το NBA είναι ένα διεθνές brand με ευρεία απήχηση σε όλο τον κόσμο. Το νέο NBA Store στο Παρίσι, θα προσφέρει τόσο αθλητικά προϊόντα για τους φιλάθλους  όσο και fashion ρούχα εμπνευσμένα από την κουλτούρα του NBA στην Αμερική». 

Το NBA διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα λιανικής και σημεία που φέρουν το λογότυπο του παγκοσμίως και αποτελούν τους επίσημους προορισμούς του πρωταθλήματος για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Οι φίλαθλοι του NBA στη Γαλλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη μπορούν να συνεχίσουν τις αγορές τους online στο NBAStore.eu και να βρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν και τις 30 ομάδες του NBA.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα του ΝΒΑ όλων των εποχών

Το λάθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Γιατί είχε λογαριασμούς σε 50 τράπεζες

Το «φαινόμενο» Αλέξανδρος Σαμοντούροβ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News