ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola 3Ε: Τι απαντάει για την απόφαση της μητρικής να αναστείλει τις δραστηριότητες στη Ρωσία

Coca Cola 3Ε: Τι απαντάει για την απόφαση της μητρικής να αναστείλει τις δραστηριότητες στη Ρωσία

Ανακοίνωση, μετά την απόφαση της The Coca-Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητές στη Ρωσία, εξέδωσε Coca Cola 3Ε.

Σε αυτήν η θυγατρική στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζει ότι θα εναρμονιστεί πλήρως με την απόφαση της μητρικής εταιρείας. 

Παράλληλα επισημαίνει ότι προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζόμενων, των πελατών και των προμηθευτών στη Ρωσία. 

Το MR επικοινώνησε με την Coca Cola ζητώντας περαιτέρω διευκρινήσεις και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσουν τα εργοστάσια στη Ρωσία, ωστόσο από τη μεριά της η εταιρεία δεν προχώρησε σε κάποια επίσημη τοποθέτηση. 

Υπενθυμίζεται ότι το κλείσιμο του εργοστασίου της στην Ουκρανία και την απομάκρυνση των εργαζομένων, έχει ανακοινώσει ήδη η Coca Cola, μια κίνηση που έχει γίνει από τις 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης, προειδοποίησε για αύξηση των τιμών στα προϊόντα της εξαιτίας της ανόδου στις τιμές των πρώτων υλών αλλά και την υποτίμηση του νομίσματος.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σεσυνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης από την The Coca-Cola Company σύμφωνα με την οποία αναστέλλει τη δραστηριότητά της στη Ρωσία, σεβόμενοι απόλυτα την απόφασή της συνεργαζόμαστε στενά για την υλοποίησή της, αξιολογώντας προσεκτικά τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας στη Ρωσία.

Η σχέση μας με την The Coca-Cola Company παραμένει ισχυρή, και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πολύ στενά σε όλες τις υπόλοιπες αγορές μας.

Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από την ανείπωτη τραγωδία στην Ουκρανία και συνεχίζουμε να παρέχουμε υποστήριξη στην περιοχή σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους εργαζομένους μας και ειδικότερα σε όσους έχουν προσφέρει βοήθεια σε προσωπικό επίπεδο. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που απεγνωσμένα θέλουν να επιστρέψει η ειρήνη στην Ουκρανία».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Coca – Cola HBC: Πώς έχασε 3,5 δισ. ευρώ μέσα σε 30 ημέρες

Coca Cola: Έκλεισε το εργοστάσιο στην Ουκρανία – Προανήγγειλε αυξήσεις τιμών 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News