Business & Finance Παρασκευή 12/11/2021, 13:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom Telecom: Δυναμική είσοδος στην καναδική αγορά

Intracom Telecom: Δυναμική είσοδος στην καναδική αγορά

Πιστοποίηση από το υπουργείο Καινοτομίας του Καναδά (ISED) έλαβαν δύο από τις ασύρματες λύσης της Intracom Telecom, η WiBAS™ G5 evo-BS και η WiBAS™ G5 Connect+, ανοίγοντας τον δρόμο για δυναμική είσοδο της ελληνικής εταιρείας στην τοπική αγορά.

Παράλληλα, οι καναδικές αρχές έκριναν ως συμβατό με τις απαιτούμενες προδιαγραφές το ραδιοσύστημα E-Band UltraLink™-GX80, το οποίο θεωρείται ιδανικό για εφαρμογές μεταφοράς δεδομένων, όπου απαιτείται πολύ υψηλή χωρητικότητα –τύπου οπτικών ινών– έως και 10 Gbit/s διεπαφή.

«Η αναγνώριση από το ISED πιστοποιεί ότι το υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε αγοράς παγκοσμίως. Έχουμε ξεκινήσει πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας WiBAS™G5 των 24 GHz σε ενδιαφερόμενο πελάτη, καθώς ο Καναδάς είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για δοκιμές ημιαστικών και αγροτικών FWA δικτύων. Τα WiBAS™ G5 evo-BS, WiBAS™ G5 Connect+ και UltraLink™-GX80 της Intracom Telecom, τα οποία είναι σύμφωνα, πλήρως, με τις απαιτήσεις του ISED, θα συμβάλουν στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας της χώρας και θα παρέχουν χωρητικότητες πολλαπλών Gbps», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παντελόπουλος, διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης στην Intracom Telecom. 

Το UltraLink™-GX80 είναι ένα ραδιοσύστημα που λειτουργεί στη ζώνη E-Band, και το οποίο προσφέρει 10 Gbit/s ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις για μεταφορά δεδομένων στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G+ και 5G. 

Ο πολυσημειακός (PtMP) σταθμός βάσης WiBAS™ G5 evo-BS λειτουργεί στη συχνότητα των 24 GHz, ενώ το έξυπνο λογισμικό που διαθέτει του επιτρέπει να λειτουργεί παράλληλα με συστήματα 5G σε γειτονικά κανάλια. 

Το WiBAS™ G5 Connect+ αποτελεί έναν προηγμένο τερματικό σταθμό, κατάλληλο για όσους παρόχους θέλουν να προσφέρουν άμεσα στους συνδρομητές τους υπερυψηλές ευρυζωνικές ταχύτητες, και είναι εντυπωσιακά ευέλικτος, καθώς μπορεί να λειτουργήσει με Πολυπλεξία Διαίρεσης Χρόνου (TDD) και Πολυπλεξία Διαίρεσης Συχνότητας (FDD) στη συχνότητα των 24 GHz. 

H Intracom Telecom, μέλος του Ομίλου Intracom, αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, με παρουσία άνω των 40 ετών στην αγορά.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Intracom Telecom: Ολοκλήρωσε 47 φωτοβολταϊκά έργα μέσα σε 9 μήνες

Intrasoft: Και τυπικά στην Net Company – Στα ταμεία της Intracom 184 εκατ. ευρώ

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News