Business & Finance Δευτέρα 1/11/2021, 18:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrasoft: Και τυπικά στην Net Company – Στα ταμεία της Intracom 184 εκατ. ευρώ

Intrasoft: Και τυπικά στην Net Company – Στα ταμεία της Intracom 184 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η πώληση του συνόλου των μετοχών της Intrasoft International στην δανέζικη Net Company Group, μέσω της οποίας η Intracom Holdings εισέπραξε 184,6 εκατ. ευρώ για το 91,7% των μετοχών (το εναπομείναν ποσοστό ανήκει σε ανώτερα στελέψη της Intrasoft).

To αντίτιμο αφορούσε την καταβολή μετρητών ύψους 166,6 εκατ. ευρώ και τη μεταβίβαση μετοχών της αγοράστριας εταιρείας αξίας 18 εκατ. ευρώ.

Ο Δημήτρης Κλώνης, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Intracom Holdings, χαιρετίζοντας την ολοκλήρωση του deal, σημείωσε ότι «η Intracom, με υψηλή ρευστότητα και σημαντική δυνατότητα μόχλευσης, συνεχίζει δυναμικά στην τεχνολογία με την Intracom Defense, στις κατασκευές, υποδομές και στα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με την Intrakat, στην ανάπτυξη ακινήτων με την Intra Development, ενώ παράλληλα διερευνά προσεκτικά τις επενδυτικές επιλογές της σε τομείς αιχμής που αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Διαβεβαίωσε δε, ότι «η Intracom θα μετεξελιχθεί σταδιακά σε επενδυτική εταιρεία στοχεύοντας στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων στις επενδύσεις της, προσφέροντας διαχρονικά μεγαλύτερη αξία στους μετόχους της».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Coca – Cola: Έκανε τη μεγαλύτερη εξαγορά της ιστορίας της

Συγχωνεύονται Παγκρήτια Τράπεζα και Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News